NA ISTOM MESTU GDE JE UBIJENA MILENA DESIO SE ZLOČIN 2012. GODINE! Žrtva je bila Suzana, postoji još jedna sličnost
Mesto zločina, Foto: Kurir/Dragan Ilić

jezivo

NA ISTOM MESTU GDE JE UBIJENA MILENA DESIO SE ZLOČIN 2012. GODINE! Žrtva je bila Suzana, postoji još jedna sličnost

zmeđu ovog para i Saše i Milene postoji još jedna sličnost

Objavljeno:

Saša P. (51) ubio je svoju bivšu suprugu Milenu P. (44) iz očevog pištolja juče oko 17 časova na parkingu u Aleksincu, da bi odmah posle toga presudio i sebi. Njih dvoje su se rastali pre mesec dana i ona je prešla da živi u Aleksinac iz sela Gornja Pešanica gde su živeli sa ćerkom, a identična tragedija dogodila se na istom mestu pre 8 godina.

Naime, Suzana Radenković (36) iz Aleksinca, takođe je bila žrtva svog supruga Miroslava, koji ju je avgusta 2012. godine ranio pucavši u nju iz pištolja na istom mestu gde se dogodila današnja tragedija. On je, baš kao i Saša, posle toga izvršio samoubistvo. Žena je posle tragedije prevezena na Klinku za neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu, ali je sutradan podlegla povredama.

Miroslav je, kako su mediji ranije pisali, presreo svoju suprugu koja je krenula na posao. Posle svađe, ženi je ispalio hitac iz pištolja u glavu, a zatim na isti način presudio i sebi.

Između ovog para i Saše i Milene postoji još jedna sličnost: i Radenkovići su živeli zajedno, ali je Suzana dva meseca pre tragedije napustila supruga i počela da stanuje u Aleksincu. I Milena je Sašu napustila pre mesec dana.

Još jedna sličnost je čak i to da su obe žene, i Suzana, i Milena, radile u fabrici “Gramer”.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.