DA LI STE SE NEKADA ZAPITALI KOLIKO ZARAĐUJE ZORAN MARJANOVIĆ? Tu je sve crno na belo, I TO JE SUMA ZA MESEC DANA
Zoran Marjanović, Foto: Emilija Jovanović

detalj koji je mnogima izostao

DA LI STE SE NEKADA ZAPITALI KOLIKO ZARAĐUJE ZORAN MARJANOVIĆ? Tu je sve crno na belo, I TO JE SUMA ZA MESEC DANA

Na pitanje sudije o tome koliko mesečno zarađuje Zoran isprva nije mogao da da konkretan odgovor, ali je na kraju rekao

Objavljeno:

Početkom novembra nastavljeno je suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, a osumnjičeni, protiv koga je podignuta optužnica za likvidaciju, suprug ubijene Jelene, Zoran Marjanović izneo je svoju odbranu, ali je odgovarao i na pitanja suda.

Pitanje koje je u tom trenutku mnoge zaintrigiralo jeste kolika je Marijanovićeva zarada.

Naime, na pitanje sudije o tome koliko mesečno zarađuje Zoran isprva nije mogao da da konkretan odgovor, ali je rekao kako na šestomesečnom nivou prima isplatu za autorska prava, budući da je kompozitor, te da se njegova mesečna primanja kreću između 100.000 i 200.000 dinara u zavisnosti od toga koliko posla ima u mesecu.

Inače, Marjanović je do sada napravio više muzičkih hitova za srpske pevače. Muziku i aranžman za pesmu "Ovo mora da se zalije" Anice Milenković, pisao je upravo Zoran! Ni Ana Bekuta nije odolela "čarima" Zorana, pa je on za nju napravio nekoliko pesama "Sačuvaj mi mesto", "Konak" Jedan od najvećih hitova je pesma koju izvodi Tanja Savić "Zlatnik", delo je takođe upravo glavnooptuženog u slučaju ubistva Jelene Marjanović, njenog supruga Zorana. Bane Mojićević ima nekoliko Zoranovih pesama... "Digni me pao sam" Dinče takođe se nalazi na ovoj listi. Nije ni Rada Manojlović ostala bez pesme.

Podsetimo, Jelena Marjanović je misteriozno nestala 2. aprila 2016. godine dok je džogirala na nasipu u Crvenki kod Borče, dok su je suprug i ćerka Jana navodno čekali na kraju nasipa. Tog trenutka joj se izgubio svaki trag, a telo je nađeno sutradan u kanalu punom vode u naselju Crvenka u Borči, nedaleko od mesta gde je navodno trčala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.