ČEDO MOJE, KAKO BEZ TEBE: Srce se kida na komade posle reči roditelja POGINULOG PILOTA IGORA
Igor ivanović, Foto: Privatna arhiva

MEZIMAC

ČEDO MOJE, KAKO BEZ TEBE: Srce se kida na komade posle reči roditelja POGINULOG PILOTA IGORA

Otac i majka Igora Ivanovića (34) iz Beograda, koji je nastradao u Republici Srpskoj u padu aviona, ne mogu da veruju da su izgubili mezimca

Objavljeno:

Tela Beograđanina Igora Ivanovića i rumunske državljanke, članova posade sportskog aviona koji se srušio u četvrtak na Kozari, napokon su izvučena sa mesta tragedije i transportovana na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Banjaluci.

Otac i majka Igora Ivanovića (34) iz Beograda, koji je nastradao u Republici Srpskoj u padu aviona, ne mogu da veruju da su izgubili mezimca. Čedo moje najmilije, šta će mi život bez tebe? Gradio sam kuću za tri sina junaka, a vidite šta me je snašlo. Tragedijo i muko moja.

Ovim rečima za Kurir počeo je svoju ispovest Sreten Ivanović, otac Igora Ivanovića (34), pilota koji je poginuo u padu sportskog aviona "pajper 28" na Kozari u Republici Srpskoj. Pored Igora, stradala je i majka dvoje dece I. P. (31), državljanka Rumunije.

foto: Privatna arhiva

Ništa nije slutilo na tragediju. Kobnog dana 13 aviona je poletelo sa banjalučkog aerodroma i svi su se vratili sem njegovog. Kada smo čuli da je pao avion, nismo ni slutili da je upravo naš Igor u njemu. Obavestili su nas u petak da je naš mezimac nastradao - kaže uplakani otac i dodaje:

- Kada smo čuli tragičnu vest, stariji sin Ivica je istrčao na ulicu i počeo da kuka i jauče. Nismo ni svesni šta nam se događa. Poginuli pilot završio je srednju mašinsku školu, a ovim poslom bavio se poslednjih 10 godina. - Sine, kad će majka kod tebe? Hoću li preživeti da te vidim poslednji put - kukala je Igorova majka kada je ušla u dvorište, dok ju je stariji sin pridržavao i tešio.

- Pod lekovima smo. Ne znamo kako da prihvatimo činjenicu da ga više nema - briznuo je u plač brat Ivica i dodao da je Igor bio voljen i da je imao veliki krug prijatelja.

foto: Privatna arhiva

Komšije iz beogradskog naselja Borča, gde je nastradali pilot živeo s porodicom, u šoku su. - Igor je bio stub porodice. On je, nažalost, finansirao skoro celu porodicu, jer su mu braća radila za dnevnicu, a počeli su da zidaju kuću - kaže komšija.

Olupina aviona, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak oko 14.10, nađena je u petak oko 15 sati na nepristupačnom terenu. Nađena su dva tela, jedno u avionu, a drugo pored. Žena je bila za upravljačem, dok je Ivanović bio operater na operaciji vakcinacije lisica protiv besnila, koju su na širem području banjalučke i prijedorske regije izvodili radnici beogradske firme "STS avijacija"

.(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.