DOŠAO DA POMOGNE, A ONDA ZATEKAO OVAJ PRIZOR! Joca će celog života pamtiti kako je video LEŠ!
Joca je samo hteo da pomogne, Foto: Printscreen

NESREČNA KUĆA ARSIĆA

DOŠAO DA POMOGNE, A ONDA ZATEKAO OVAJ PRIZOR! Joca će celog života pamtiti kako je video LEŠ!

- Kada sam ušao u kuću pitao sam Gorana za majku, a on mi je odgovorio da je majka umrla i da su je sahranili, što mi je bilo sumnjivo -

Objavljeno:

Joca Tasić je zatekao užasan prizor kada je kao prijatelj porodice došao da udovici pomogne oko otvaranja namenskog računa u banci kako bi naplatili pogrebne troškove za sahranu njenog muža koji je nedavno umro

Ono što je zatekao u sobi, šokirani čovek pamtiče celog života. Skoro pocrnelo beživotno telo Nuše Arsić (79) ležalo je na krevetu, pored nje stajali su njen sin Goran (48) i ćerka Ljilja (50) posmatrajući ga bez reči praznim pogledom. Znao je da oboje imaju psihilčkih problema, ali ovo što je zatekao, kaže da ni u ludilu nije očekivao.

- Kada sam ušao u kuću pitao sam Gorana za majku, a on mi je odgovorio da je majka umrla i da su je sahranili, što mi je bilo sumnjivo - ispričao je za Informer vidno uznemiren Joca Tasić dodajući da je odmah alarmirao policiju.

Po pregledu tela mrtvozornik nije našao tragove nasilja, već je utvrdio da je starica umrla prirodnom smrću. Inače u selu Zlatokop je poznato da brat i sestra Goran i Ljilja Arsić imaju prihičke probleme. Kako nam otkriva prodavačica iz prodavnice u centru sela, po namirnice su dolazili jednom mesečno, verovatno onda kada Goran dobije penziju, jer je svojevremeno radio za vojsku.

Pošto im je nedavno preminuo otac, a sada i majka, meštani se s pravom pitaju kako će samostalno nastaviti da žive, jer je evidentno da ne mogu sami da brinu o sebi.

- Upoznati smo sa situacijom u porodici Arsić i jedino što mogu da kažem jeste da ćemo nadalje postupati onako kako nam nalaže zakon - rekla je Danijela Milosavljević gradska većnica za socijalna pitanja.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.