DAVID ZARIDAO U SUDNICI! Zločin koji mu se stavlja na teret zgrozio je Srbiju, sve se desilo na Železničkoj
Železnička stanica/Ilustracija, Foto: AP

jezivo

DAVID ZARIDAO U SUDNICI! Zločin koji mu se stavlja na teret zgrozio je Srbiju, sve se desilo na Železničkoj

Suđenje bi moglo da se zavši početkom naredne godine, ukoliko sudija Višeg suda u Beogradu Vladan Ivanković bude odustao od dvojice "neuhvatljivih" ili još bolje, ukoliko ih policija pronađe, s obzirom na to da koče proces već treću godinu..

Objavljeno:

Telo Ivane Vučetić (37) iz Zemuna, pronađeno je 30. aprila 2017. godine u vagonu na mestu gde je nekada bila železnička stanica u Beogradu.

Bila je gola od struka na dole, a glava joj je bila cela krvava. Pored nje su pronađeni motka i kamen.

Za svirepo ubistvo osumnjičen je David Nikolić (23) kome se trenutno sudi, dok se za svedocima Martinom Šmitom iz Kruševca i Ramadanom Beriši iz Beograda još traga.

Suđenje bi moglo da se zavši početkom naredne godine, ukoliko sudija Višeg suda u Beogradu Vladan Ivanković bude odustao od dvojice "neuhvatljivih" ili još bolje, ukoliko ih policija pronađe, s obzirom na to da koče proces već treću godinu..

- Mislim da smo na tragu Šmit Martinu budući da je pogranična policija sud obavestila da nisu zabeleženi njegovi izlasci iz zemlje i za njim je raspisana poternica, dok Beriša nema poternicu i moramo daga tražimo na drugoj adresi- rekao je sudija Ivanković iako mu je tužilac predložila da odustanu od navedenih svedoka budući da su im nedostupni godinu i po dana.

U nastavku suđenja održanog pre nekoliko dana, David Nikolić je iznenada zaridao u sudnici, dok je iza njega plakala i njegova majka Kata, a kada je sudija zakazao sledeće ročište za kraj januara, optuženi je molio policajce da ga puste da razmeni koju reč sa majkom, Davidovoj majci predsednik veća naredio je neposredno pre toga da pravilno nosi masku na licu, da je ne bi udaljio iz suda.

- Stavite masku na nos gospođo. Nemojte da mi bolest zbog vas uđe u pritvor- bio je izričit Ivanković.

Predlog Nikolicevog branioca Zdjelara da se optuženom ukine pritvor u zamenu za blažu meru budući da traje više od tri godine i da prerasta u kaznenu meru, a sa kojim se i tužilaštvo saglasilo, sudsko veće je odbilo.

Da podsetimo, na početku postupka osim Davida Nikolića (23) za ubistvo Vučetićeve bio je optužen i njegov mlađi i Đura Nika (22), a na teret im se stavljalo da su mladu ženu u vagonu na Železničkoj stanici u Beogradu usmrtili motkom.

Vest da su dva mla­di­ća osum­nji­če­na za ubi­stvo devojke u na­pu­šte­nom va­go­nu be­o­grad­ske Že­le­zni­ce sta­ni­ce ro­đe­na bra­ća de­ča­ka koji su u no­vem­bru 2014. po­vre­di­li po­zna­tog pi­sca Ra­šu Po­po­va u po­ku­ša­ju da ga opljač­ka­ju, šo­ki­ra­la je 2017. domaću javnost. David i Đura su bili su u popravnom domu u Kru­šev­cu zbog više pljački i razbojništva kad su njihova braća napala Popova. Četvorica, sada već javnosti poznate braće potiču iz porodice sa sedmoro dece, a njihovi roditelji su prema saznanju socijalne službe i policijesvoju svu de­cu terali da pr­o­sja­če i kra­du, te su zbog za­ne­ma­ri­va­nja de­ce bi­li su i osu­đe­ni na za­tvor­ske ka­zne od če­ti­ri go­di­ne.

Prema svedočenju radnika sa železnice, Ivana se bavila prostitucijom i nudila je otvoreno seksulane usluge, a nedelju dana pre smrti se uselila u napušteni vagon kroz koji je do njene smrti prošlo na desetine muškaraca, a pojedini i više puta.

Prema nekim informacijama, optuženi David Nikolić bio je makro nesrećene Zemunke, ali je to negirao na suđenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.