VRATI SE, USTANI LEPOTO MOJA: Slavko i Bosiljka sahranjuju sina (14) koji je umro u kadi - SUZE SAME TEKU
Ilustracija, Foto: Pixabay.com

tuga

VRATI SE, USTANI LEPOTO MOJA: Slavko i Bosiljka sahranjuju sina (14) koji je umro u kadi - SUZE SAME TEKU

Majka Bosiljka, otac Slavko i brat Branislav jaukali su od tuge za njihovim Mikijem pored belog kovčega primajući izraze saučešća

Objavljeno:

Celo mesto okupilo se na lokalnom pravoslavnom groblju da na večni počinak isprati tragično preminulog Miroslava T.

Majka Bosiljka, otac Slavko i brat Branislav jaukali su od tuge za njihovim Mikijem pored belog kovčega primajući izraze saučešća.

- Miroslave, dušo moja, zašto me ostavi. Vrati mi se, ustani lepoto moja, dođi majci svojoj, rano moja, sunce moje lepo- jaukala je bolno majka Bosiljka privijajući se uz oca Slavka.

Tužni jecaji za dečakom koji je bio dobar sportista i uzoran učenik prolamali su se Pravoslavnim grobljem u Mokrinu.

Njegovi vršnjaci i direktor Oš "Vasa Stajić" iz Mokrina, Nenad Kihas održali su potresan govor: Bio si dobar učenik i sportista, drug i kolega, nikada te nećemo zaboraviti, dragi naš Miki, govorio je suznim očima direktor škole.

Tragično preminuli Miroslav sahranjen u belom kovčegu, ispraćen je na večni počinak uz suze i jecaje. Dok je grumenje zemlje dobovalo po njegovom kovčegu, počela je da pada kiša. I nebo je proplakalo.

Ubio ga ugljen monoksid iz lošeg dimnjaka?!

Dečak je pronađen u subotu uveče bez znakova života u kupatilu porodične kuće. Obdukcija je pokazala da je Miroslav T.(14) preminuo od velike koncentracije ugljen moniksida koji mu je pronađen u krvi. Iako se u početku sumnjalo da je nesipravan gasni bojler kriv za tragediju, ispostavilo se da je ugljen monoksid nanosio jak vetar kroz odžak porodične kuće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.