NIJE MOGAO DA BUDE PROVIDNIJI! Carinicima provalili Albanca krijumčara na Horgošu, rodu stavio na bizarno mesto
Ilustracija, Foto: Uprava carina

jel moguće?

NIJE MOGAO DA BUDE PROVIDNIJI! Carinicima provalili Albanca krijumčara na Horgošu, rodu stavio na bizarno mesto

Prekršaj je otkriven kada je na red za redovnu kontrolu pristigao autobus koji je na relaciji Priština – Nemačka prevozio 17 putnika

Objavljeno:

Carinici su u saradnji sa policijom 29. novembra 2020. godine na izlazu prelaza Horgoš sprečili krijumčarenje preko 200 grama zlatnog nakita uvijenog u maramu i skrivenog u prtljag.

Prekršaj je otkriven kada je na red za redovnu kontrolu pristigao autobus koji je na relaciji Priština – Nemačka prevozio 17 putnika.

foto: Uprava carine

Na postavljeno pitanje šta imaju da prijave za carinsku kontrolu, vozač je u sopstveno i ime svih putnika odgovorio da sa sobom ne nose ništa sem ličnog prtljaga.

Carinici su potom odlučili da detaljnije pregledaju prtljag putnika, pa su ubrzo u koferu 30-godišnjeg državljanina Srbije albanske nacionalnosti pronašli zlatni nakit umotan u maramu.

Kada su odvili maramu koja se nalazila među njegovim stvarima, pred službenicima se ukazalo nekoliko masivnih komada zlatnog nakita i to: ogrlica sa 11 dukata, dve ogrlice bez dukata, četiri narukvice, dva para minđuša i jedan prsten.

foto: Uprava carine

U prisustvu putnika, nakit je izmeren, te je utvrđeno da se radi o 230 grama zlatnog nakita koji je privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.