U UBISTVO BOJANA MIRKOVIĆA UMEŠAN NEKO VRLO BLIZAK PORODICI? Detalj SVIMA PROMAKAO, a presudan je!
Bojan Mirković, Foto: TANJUG/FOTO PRIVATNA ARHIVA/ FOTOGRAFIJA NISKE REZOLUCIJA/ BS

čeka se da majk potvrdi?

U UBISTVO BOJANA MIRKOVIĆA UMEŠAN NEKO VRLO BLIZAK PORODICI? Detalj SVIMA PROMAKAO, a presudan je!

Šok saznanja u istrazi likvidacije na Novom Beogradu, majčin ljubavnik preporučio dečka za ubistvo?

Objavljeno: 09:46h

Lazar T. (22) iz Beograda, koji je uhapšen u ponedeljak zbog sumnje da je 12. novembra ubio Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil, neprekidno plače u policiji i ne može da se pomiri s činjenicom da mu preti višedecenijska robija

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Lazarova majka je bila u vezi sa Bojanom K. (37) iz Beograda, koji je i preporučio njenog sina naručiocima Mirkovićevog ubistva.

Bojan Mirković ubijen za 5.000 evra i kokain

- Prema operativnim podacima, Bojan K. je bio povezan sa "kavačkim klanom" i on im je predložio da angažuju Lazara za ubistvo Bojana Mirkovića, koji je radio za suprotstavljeni "škaljarski klan". Lazar je prošle godine izašao iz zatvora, gde je bio zbog pokušaja ubistva, a za Mirkovićevu likvidaciju ponuđeno mu je 5.000 evra i veća količina kokaina - rekao je naš sagovornik.

Govoreći o pripremi likvidacije u Belvilu, naš izvor kaže da je Lazar nabavio GPS lokator od Bojana K. i Ivana N. (39) i postavio ga pod Mirkovićev auto.

Prema njegovim rečima, Lazar je 12. novembra sačekao Mirkovića u garaži zgrade u Belvilu i iz jednog pištolja ga je upucao sa sedam metaka, a zatim je potegao drugi pištolj i njime ga "overio" još jednim hicem.

Koristio dva pištolja- Najpre su u subotu, 21. novembra, u Beogradu uhapšeni Bojan K. i Ivan N., koji se terete da su pomagali u pripremi ubistva. Zatim je, dan kasnije, uhapšen i Lazar u okolini Loznice, i to zajedno sa Filipom I. (29) sa Cetinja i Dušanom K. (29) iz Beograda, koji je trebalo da mu pomognu da pobegne iz zemlje preko Drine. Lazar je nakon hapšenja odveo inspektore do jednog kanala u Surčinu, gde je posle zločina bacio električni bicikl i dva pištolja. Veoma teško mu je palo to što je uhapšen, pa je često plakao u ćeliji jer se teško miri sa činjenicom da će izaći iz zatvora kad bude maltene starac - kazao je naš izvor.

Podsetimo, ubijeni Bojan Mirković je bio blizak sa Aleksandrom Šarcem (35), koji je likvidiran 17. oktobra u garaži šoping-mola "Ušće" na Novom Beogradu. I Šarac je, kao i Mirković, obezbeđivao logističku podršku "škaljarcima" i obojica su žrtve krvavog rata sa "kavčanima", koji je u poslednjih šest godina uzeo više od 50 žrtava.

Naručilac ubistva iz Crne Gore

Naručilac ubistva Bojana Mirkovića je, prema rečima našeg izvora, iz Crne Gore i ima ozbiljan zatvorski staž.

- Bavi se međunarodnim švercom droge, a sumnjiči se za više likvidacija. On je inače blizak jednoj beogradskoj navijačkoj grupi, koja za njega obavlja "prljave" poslove u Srbiji - rekao je naš izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.