SUZE SAME IDU: Drugari se oprostili od Andrijane, potresna scena pored pruge gde je stradala , PRETUŽNO
Poginula devojčica na pružnom prelazu, Foto: Facebook printscreen

teška tragedija

SUZE SAME IDU: Drugari se oprostili od Andrijane, potresna scena pored pruge gde je stradala , PRETUŽNO

Drugari velikog srca se oprstili od nastradale devojčice

Objavljeno: 13:06h

Tačno u 11.20 časova minutom ćutanja, na mestu gde je nastradala, drugovi su poginuloj devojčici Andrijani odali počast minutom ćutanja, zapalili sveće, ostavili sveće, kao i pismo.

Oni su se uz cveće i sveće oprostili od drugarice.

- Teško mi je da pišem o ovome, ali osećam potrebu da ti se na ovaj način obratim poslednji put i kažem nekoliko reči, kada za to nisam imao priliku barem još jednom dok si bila među nama.

Pretrpeli smo veliki gubitak tvojim odlaskom sa ovog sveta, jer smo u našim životima izgubili jako dragocenu osobu kao što si ti bila. Znaj da nisi bila sama i da ćeš, dok smo živi, biti uvek u nama i mislićemo na tebe neprestano. Ne možemo da te vratimo, ali možemo da te čuvamo u našim srcima koja su ispuljena tugom zbog ovoga što ti se dogodilo. Ostaje nam da verujemo da si sada na boljem mestu, sa anđelima kao što si ti i da te čuvaju kao i ti nas odozgo.

Bila si nam mnogo draga i bila si pre svega, jako dobra osoba, koja, tako mlada, nije zaslužila ovakvu sudbinu, ali mi protiv nje ne možemo, pa tako istu ostavljamo Bogu da je kroji za nas.

Mi ne želimo i nećemo da te zaboravimo, pa tako budi sigurna da dok je tvoje porodice i nas, tvojih drugova i drugarica, ti ćeš uvek živeti u svima nama.

Pogledaj sve nas dole i videćeš da si vredela, da nisi bila sama i da si bila voljena, kao što ćeš uvek biti. Pričaćemo o tebi i pamtićemo te, jer to je najmanje što možemo da uradimo.

- Nadam se da ti je gore lepo, nedostajaćeš nam previše i iskreno verujem da ćemo se jednog dana na onom svetu svi sresti i ponovo biti zajedno.

Počivaj u miru anđele naš.

- Žao mi je što imate i ovu tragediju u završnoj 4.godini, pored teške godine, žao mi je što se i sada delimo da po grupama izjavimo saučešće - rekla je razredna odeljenju 4. razdreda Ekonomske škole iz Niša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.