HOROR KOD SUBOTICE, PRONAĐENA TRI PSEĆA LEŠA: Svuda krv, polomljene kosti i počupane dlake! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Užasno!, Foto: Facebook

zaštita pasa

HOROR KOD SUBOTICE, PRONAĐENA TRI PSEĆA LEŠA: Svuda krv, polomljene kosti i počupane dlake! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Molimo nadležne organe da ovoga puta reaguju adekvatno - dodali su.

Objavljeno: 08:10h

Horor u Subotici u vezi sa maltretiranjem pasa se nastavio. Pokret za zaštitu životinja Levijatan objavio je da su pronađena još tri psa na drugoj lokaciji, koja pripada istom vlasniku.

Reč je o takozvanom Čedi Šinteru, koji se juče, nakon optužbi oglasio kako bi ih demantovao i rekao da se on sam brine o psima, te da to nije lako postići.

Pokret "Levijatan" je objavio sledeću poruku:

- Javljamo se sa potresnim vestima iz Subotice! Nažalost, 22 psa koje smo juče preuzeli nisu jedini. Danas smo zbrinuli sve spašene pse, a onda je usledilo neprijatno iznenađenje. Na još dve lokacije koje pripadaju licu Č.P. pronađeno je 3 leša pasa. Pored toga, na lokaciji se nalaze i ostaci leševa, truli delovi kostiju, iščupana dlaka pasa i tragovi krvi. Pronađen je jedan živ vlasnički pas koji će biti vraćen u svoj dom. - napisali su iz pokreta.

- Juče i danas su mediji izveštavali kako nadležni organi nisu imali dokaze da je vršeno zlostavljanje i ubijanje pasa od strane ovog lica. Slika od večeras pokazuje suprotno! Molimo nadležne organe da ovoga puta reaguju adekvatno - dodali su.

Uz objavu priložili su i video snimak kao glavni dokaz svog iskaza. Iz pokreta su dodatno naveli da je tužlaštvo obavešteno o svemu i da će nadležni iz te institucije doći da sačine izveštaj. Nakon što se prikupe svi potrebni dokazi, naći će se u već postojećoj krivičnoj prijavi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.