SUTRA ISPRAĆAJ NA BEŽANIJSKOM GROBLJU! Bojana sahranjuju u grobnici od dva miliona dinara!
Bojan Mirković, Foto: Printscreen/ društvene mreže

TRAGIČNO

SUTRA ISPRAĆAJ NA BEŽANIJSKOM GROBLJU! Bojana sahranjuju u grobnici od dva miliona dinara!

Porodica će se oprostiti od svog najmilijeg člana

Objavljeno:

Bojan Mirković (34), koji je 12. novembra ubijen u naselju Belvil u Novom Beogradu, biće sahranjen sutra u 11. 30 na Bežanijskom groblju u grobnici koju je njegova porodica platila 2,1 milion dinara, saznaje „Alo!“.

Porodica je za njega kupila skupocenu grobnicu blizu crkve, nedaleko od groba Strahinje Stojanovića, čiji je BMW raznet sa kilogram i po eksploziva. Porodica i prijatelji su se juče oprostili od njega potresnim porukama u čituljama.

- Još jednom je Bog pokazao da uzima samo najbolje. Utehe nema, reči ne postoje, ali postoji ogromna praznina. Tvoj najlepši osmeh, naše oko plavo, imali smo zašto da budemo ponosni što si bio naš. Hvala za ljubav, hvala za sreću u duši i srcu, bio si najbolji sin i još veći brat. Ostani dostojanstven, plemenit, osećajan, pošten, odvažan kakav si i bio, i sijaj najsjajnije na rajskom nebu. Anđele naš lepi, tu si s nama zauvek, dok mi živimo, živećeš i ti - piše u čitulji koju su dali njegovi roditelji Ljubomir i Stana, brat Miljan i sestra Jelena.

Čitulju Bojanu dala je i devojka Kaća, koja je napisala:

- Voljeni moj, osmehu moj najlepši, najbolje biće moje, zauvek te čuvam kao najveće blago, sakriveno u srcu, tamo zaborav ne zalazi. Tamo odlazim kad god te zaželim. Večno ćeš ostati deo mene. Jedini, najviše te voli tvoje okano.

Ubijen je u podzemnoj garaži kada je izašao iz supermarketa, a veruje se da je bio blizak "škaljarskom klanu". Ubica je došao električnim trotinetom, sa kacigom na glavi, dok je u rukama nosio pištolj sa prigušivačem.

Mirković je bio pripadnik grupe "Pink Panter" i mozak operacije svoje grupe, navode beogradski mediji. Prema tima navodima, Bojan je bio dobar ekonomski genije.

- Pratio je kretanja na berzi i verujemo da je za kriminalnu grupu kojoj je pripadao prebacivao novčana sredstva s raznih računa na druge da bi sav novac ušao u legalne tokove. Takođe je bio veoma društven i omiljen među prijateljima, ali i pripadnicama lepšeg pola, pa su ga zvali lepi Boki. Često je sedeo u jednom restoranu u naselju Belvil, ali i po drugim restoranima i kafićima. Odrastao je i živeo na Karaburmi, ali je zbog devojke preselio u elitno naselje Belvil. Mnogo je voleo svoju devojku i bio joj je veran, a njoj je zbog posla lingviste bilo bolje da živi na Novom Beogradu. I sam se navikao na taj kraj - rekli su izvori bliski istrazi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.