IZMUČENI, VEZANI, U UŽASNOM STANJU: Psi iz kamiona užasa spaseni, pored Subotice se godinama rade jezive stvari
Voze pse u nehumanim uslovima, Foto: Printscreen

tužno

IZMUČENI, VEZANI, U UŽASNOM STANJU: Psi iz kamiona užasa spaseni, pored Subotice se godinama rade jezive stvari

Povodom ovog slučaja reagovao je i pokret Levijatan, čiji su članovi munjevitom akcijom uspeli da spasu pse iz kandži monstruma

Objavljeno: 14:22h

Srbija je juče bila zgrožena snimcima iz Subotica, na kojima se vidi kamion pun izgladnelih pasa, a jedan od njih je ispao i visio je obešen za lanac.

Povodom ovog slučaja reagovao je i pokret Levijatan, čiji su članovi munjevitom akcijom uspeli da spasu pse iz kandži monstruma.

Inače, osoba sa snimka je poznata Subotici poslednjih 10 godina po zlostavljanju i mučenju pasa juče je zajedno sa još jednim licem kamionom prevozila pse sa jedne lokacije na drugu. Nažalost, iako su dokazi protiv ovog lica nesporivi, nadležni organi uprkos svim prijavama udruženja za zaštitu životinja nikada do sada nisu reagovali!

"Od jutros smo na nogama i do sada smo preuzeli sve pse koje je ovo lice držalo na posedu sa kog je pokušao da premesti pse. Psi su u užasnom stanju, izgladneli i preplašeni. Kada smo ih pronašli, bili su bez hrane i vode, vezani kratkim lancima. Pratite naše objave i saznajte sve detalje ovog stravičnog slučaja, za to vreme, ukoliko ste u mogućnosti, pomozite nam da zbrinemo pse, jer velikom broju pasa mora biti pružena hitna veterinarska pomoć i obezbeđen smeštaj", stoji u saopštenju pokreta Levijatan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.