SRBIN UHAPŠEN NA MALTI: Policija pronašla BRDO droge, usledila URNEBESNA odbrana, "sigurno" su mu poverovali
Ilustracija, Foto: AP

jel realno?

SRBIN UHAPŠEN NA MALTI: Policija pronašla BRDO droge, usledila URNEBESNA odbrana, "sigurno" su mu poverovali

Darkov advokat pokušao je da objasni da je kanabis pronađen u pet velikih paket, sa čim se inspektor nije složio rekavši da ih je bilo više od pet

Objavljeno:

Srbin Darko S. (31) uhapšen je na Malti jer je kod njega pronađeno 1,75 kilograma marihuane i manja količina kokaina i MDMA.

Darko S. inače čistač, taksi vozač i građevinac iz Srbije uhapšen je nakon što je policija dobila dojavu o njegovim poslovima i stavila ga pod nadzor, piše "Malta Tudej". Zahvaljujući sprovedenom nadzoru, policija je uspela da razvije sumnju na osnovu koje je dobila nalog za hapšenje...

Inspektor malteške policije ispričao je pred sudijom da je kod Srbina pronađeno 1,75 kilograma kanabisa, zajedno sa 19 grama kokaina i 7 grama MDMA.

Darkov advokat pokušao je da objasni da je kanabis pronađen u pet velikih paket, sa čim se inspektor nije složio rekavši da ih je bilo više od pet.

Optuženi je policiji kazao da je drogu kupio za svoje potrebe, ali količina zaplenjene droge, kako je kazao inspektor, ukazuje na to da ju je nabavio radi dalje preprodaje. Darko S. je pred sudom kazao da nije kriv i izneo je zahtev za kauciju.

Tome se suprotstavilo tužilaštvo, koje je tvrdilo da su težina paketa, znatna količina različitih droga i nedostatak čvrstih veza optuženog sa Maltom razlozi zbog kojih ne bi trebalo da se brani sa slobode.

Odbrana je, suprotno tome, kazala da je Darko S. na ostrvu već šest godina, da su na Malti i njegova supruga kao i dvoje dece koji pohađaju tamošnju školu, te da je optuženi sarađivao sa policijom.

Sud je, međutim, odbio kauciju.

Pored toga, izdat je nalog za zaplenu celokupne imovine koja pripada optuženom.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.