DETALJI JEZIVOG ZLOČINA SRBINA: Policija 2 sata otkopavala telo Ukrajinke, a onda su došli do morbidnog saznanja
Ubijena Ukrajinka, Foto: Printscreen/Facebook

srbin joj presudio

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA SRBINA: Policija 2 sata otkopavala telo Ukrajinke, a onda su došli do morbidnog saznanja

Uhvaćen dok je pokušavao da se otarasi krvave odeće i tepihe

Objavljeno:

Muškarac poreklom iz Srbije K. B. (60) uhapšen je u Italiji zbog ubistva Ukrajinke Viktorije V. (42), čije je telo nađeno zakopano u Breši, a koja je nestala 5. novembra. Sumnja se da je K. B. nakon svirepog ubistva u svojoj dnevnoj sobi odneo i zakopao telo nesrećne Viktorije blizu kuće gde je živeo, a uhvaćen je dok je pokušavao da se otarasi krvave odeće i tepiha.

Policiji je bilo potrebno više od dva sata da otkopa telo jer je ubica iskopao veoma duboku jamu, a prvi rezultati istrage pokazuju da je Viktorija zakopana tek posle nekoliko dana od zločina.

Potencijalni ubica ima radnu dozvolu u Italiji, gde već dugo boravi, obavljajući različite fizičke poslove.

Uhvaćen dok je pokušavao da se otarasi krvave odeće i tepihe

Prijatelji ubijene ispričali su za ukrajinske medije da je Viktorija upoznala K. B. pre tri godine i da su brzo stupili u ljubavnu vezu i počeli zajednički život. Prema njihovim rečima, ubica nije voleo Viktorijine prijatelje i zabranjivao joj je da kontaktira s njima i da se viđaju. Ni oni njega nisu podnosili i ističu da je bio jako neprijatan.

- On je težak namćor i vrlo neprijatna osoba. Malog rasta je i ružan, ali iz nekog razloga žene su se bukvalno tukle oko njega. Pre Viktorije bio je u vezi sa još dve Ukrajinke. Ima i porodicu. Ne znam gde mu je ta bivša žena, ali znam da mu deca žive u Italiji - rekao je Viktorijin prijatelj.

Nije uspela da pobegne od manijaka

Prijatelj ubijene Viktorije ističe da je razlog za nasilje, a sada i ubistvo, najverovatnije bila patološka ljubomora ubice.

- Ona je bila prelepa, a on gabor i stalno mu je smetalo što je gledaju drugi muškarci koji su, pritom, mnogo lepši od njega. Pravio joj je scene, sve gore što je vreme proticalo. Njoj je imponovalo što je voli, pa je pokušavala da ga opravda i razume. Sve je držala u sebi do pre nekoliko nedelja, kada više nije mogla da ga trpi i ostavila ga je. Iznajmila je stan, želela je da živi mirno i da joj deca dođu. Za to vreme su se, izgleda, sreli nekoliko puta i pričali. Navodno su izgladili odnose, a onda je otišla još jednom da se vidi s njim i to kod njega kući. Više se nije vratila. Ubio je jer pretpostavljam da nije htela da mu se vrati - rekao je skrhan od bola jedan od najboljih Viktorijinih prijatelja.

On ističe da je Viktorija posle razvoda u Ukrajini, pre otprilike četiri godine došla u Italiju trbuhom za kruhom. Iza nesrećne žene ostali su odrasli sin i ćerka tinejdžerka, a o njima su brigu preuzeli njeni roditelji. Prijatelj ubijene žene kaže da je ubica i ranije bio nasilan prema Viktoriji, ali da je ona trpela batine i nije ga prijavljivala policiji. Svojima ga je predstavila kao veliku ljubav.

- Viktorija je pre oko dve godine bila u Ukrajini sa K. B. Sve je delovalo da su u idiličnoj vezi, ali nije bilo baš tako. Ja znam da je on nju tukao, više puta krvnički. Međutim, ona mu je to uvek praštala. Otkako je njega upoznala, mnogo se promenila. Smršala je, ali se stalno šalila da je za to kriva hrana u Italiji jer je loša - ispričao je prijatelj.

Viktorija je trebalo 11. novembra da proslavi rođendan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.