SRBINU U ITALIJI NISU DALI DA PIJE! Bio je uporan, a onda je čak tukao gazdu i policajce!
Na lice mesta ubrzo je stigla patrola, ali ni policajci nisu uspeli da ga obuzdaju, pa je zatraženo pojačanje, Foto: AP/ilustracija

NEVEROVATNO

SRBINU U ITALIJI NISU DALI DA PIJE! Bio je uporan, a onda je čak tukao gazdu i policajce!

Vlasnik bara je pozvao policiju jer je muškarac postao nasilan kada je shvatio da ga neće uslužiti

Objavljeno:

Verona-Srbin star 43 godine uhapšen je u okolini Verone u Italiji nakon što je u baru tražio alkoholno piće, uprkos zabrani u skladu sa merama zbog koronavirusa u toj državi. Srbin je napao vlasnika bara, a potom i karabinjere koji su ga jedva savladali.

Kako navode italijanski mediji, ovaj pijanac je uhapšen zbog pružanja otpora i napada na policiju, uvreda i pretnji.

- Muškarac srpskog porekla ušao je pijan u bar u Ulici Prova. Zatražio je još alkohola iako je lokal već bio zatvoren jer se u skladu sa anti-KOVID propisom zabranjuje konzumacija pića i hrane posle 18 časova- navodi italijanski portal Larena.

Vlasnik bara je pozvao policiju jer je muškarac postao nasilan kada je shvatio da ga neće uslužiti. Na lice mesta ubrzo je stigla patrola, ali ni policajci nisu uspeli da ga obuzdaju, pa je zatraženo pojačanje.

-Srbin je burno reagovao. Odbio je da se legitimiše, šutirao je policajce koji su jedva uspeli da ga savladaju- navode lokalni mediji, ne navodeći identitet muškarca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.