KRISTIJAN UHAPŠEN ZBOG BRUTALNOG UBISTA U BUDVI: Ubio i sekirom raskomadao Nemca
Zatim su se autom odvezli do Kraljičine plaže u naselju Sveti Stefan i u čamac ubacili delove tela Dojčlendera. Nakon toga su isplovili na otvoreno more i izbacili telo., Foto: MUP Srbije

Užas

KRISTIJAN UHAPŠEN ZBOG BRUTALNOG UBISTA U BUDVI: Ubio i sekirom raskomadao Nemca

Prema navodima optužnice Gondi je to uradio zbog 17.000 evra, a Stošić kako bi prisvojio Dojčlenderov, stan od 105 kvadrata u naselju Drobnići, koji je bio uknjižen na ime Stošića

Objavljeno:

PODGORICA - U Srbiji je danas uhapšen Kristijan Gondi (43) iz Sente,koga traži Crna Gora zbog teškog ubistva i izdržavanja kazne od 30 godina zatvora, saopštila je danas crnpogorska Uprava policije.

Kako se navodi, Gondi je uhapšen po međunarodnoj poternici Interpola Podgorica radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora. Njegovom hapšenju prethodila je zajednička istraga i traganje crnogorske i policije Srbije.

Kako se navodi, Gondi je osuđen, jer je 2005. godine u naselju Drobnići koje pripada opštini Budva, zajedno sa saučesnikom Radetom Stošićem. radi sticanja imovinske koristi usmrtio nemačkog državljanina Klausa Dojčlendera 7. februara 2005. godine, a potom, raskomadali telo, umotali i bacili u more.

Prema navodima optužnice Gondi je to uradio zbog 17.000 evra, a Stošić kako bi prisvojio Dojčlenderov, stan od 105 kvadrata u naselju Drobnići, koji je bio uknjižen na ime Stošića.

Dogovorili su se da Stošić izađe iz stana, a Gondi je ušao u stan, čija vrata je otvorio Dojčlender. Stošić je čuvao stražu, a Gondi je šipkom usmrtio Dojčlendera, nakon čega je sekirom otkinuo glavu i udove, a zatim su sve spakovali u najlonski džak.

Zatim su se autom odvezli do Kraljičine plaže u naselju Sveti Stefan i u čamac ubacili delove tela Dojčlendera. Nakon toga su isplovili na otvoreno more i izbacili telo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.