PA, OVO JE ŠEĆERNA MAFIJA! Policija upala u magacin kod Raške, zaplenjeno bukvalno BRDO slatkiša, 1 omiljen svima
Zaplenjeni slatkiši i energetsko piće, Foto: Uprava carine

akcija

PA, OVO JE ŠEĆERNA MAFIJA! Policija upala u magacin kod Raške, zaplenjeno bukvalno BRDO slatkiša, 1 omiljen svima

Prilikom pomenute zajedničke kontrole magacina trgovinske firme iz okoline Raške, u njemu su zatečena tri automobila dupke puna robe stranog porekla, bez bilo kakve dokumentacije

Objavljeno:

Carinici su 6. novembra 2020. godine zajedno sa policijom prilikom kontrole magacina u okolini Raške zaplenili skoro 27.000 različitih konditorskih proizvoda, oko 2.000 limenki energetskog napitka „red bul“, motokultivator, traktorsku frezu i četiri agregata različitih robnih marki i snage.

Prilikom pomenute zajedničke kontrole magacina trgovinske firme iz okoline Raške, u njemu su zatečena tri automobila dupke puna robe stranog porekla, bez bilo kakve dokumentacije.

Iz krcatih automobila izvađeno je ukupno 11.000 „milka“ čokolada od po 300 i 100 grama, čokoladica „snikers“, „baunti“, „kinder bueno“, „mars“, „tviks“ i drugih, kao i preko 16.000 pakovanja „orbit“ žvakaćih guma.

Pored toga u jednom od automobila pronađeno je skoro 2.000 limenki energetskog napitka „red bul“.

1 / 9 Foto: Uprava carine

U magacinu su takođe otkriveni i motokultivator robne marke „vema“ sa kosom i frezom, traktorska freza „kls“ i četiri agregata strane proizvodnje, snage od 1 do 10 kw.

Pored neposedovanja potrebne dokumentacije za robu, sumnja se i u originalnost pronađenih prehrambenih proizvoda, a samim tim je upitna i njena zdravstvena ispravnost i kvalitet.

Protiv 76-godišnjeg vlasnika sumnjive robe, zakupca kontrolisanog magacina, pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.