NAJVEĆA LJUBAV DIVA SA VOŽDOVCA! Da je Giška živ opet bi se zaljubio, pogledajte kako danas izgleda fatalna JELICA
U žižu javnost došla je kada je započela vezu sa Đorđem Božićem Giškom, Foto: Privatna arhiva

šok foto

NAJVEĆA LJUBAV DIVA SA VOŽDOVCA! Da je Giška živ opet bi se zaljubio, pogledajte kako danas izgleda fatalna JELICA

Nakon ljubavne veze da Giškom, Sindi postaje verenica Kralja Zvezdare, Dejana Marjanovića Šabana

Objavljeno:

Jelica Matić Sindi bila je fatalna po momke beogradskog podzemlja, mračnih devedesetih godina! U žižu javnost došla je kada je započela vezu sa Đorđem Božović Giškom, koga su žestoki momci nazvali "Div sa Voždovca".

- Bio je vanserijski šarmantan. Kupio me sa pet rečenica… Malo je trebalo, pa da pristanem da me odveze kući. Izašli smo ispred kluba. Prilazi fići, džentlmenski otvara vrata. Ja prilazim i on se smeje: "Ma ložim te. Samo da vidim kako reaguješ na fiću". Možda je bio kriminalac, a ja prototip sponzoruše, ali mi smo to radili zaista sa mnogo stila. Loše kopije su iskrivile sliku onoga što smo bili mi - tako je pre nekoliko godina govorila Sindi.

Jelica Matić Sindi i Đorđe Božović Giška

Posted by Legende devedesetih on Tuesday, December 19, 2017

Nakon ljubavne veze da Giškom, Sindi postaje verenica Kralja Zvezdare, Dejana Marjanovića Šabana koji je u jednom intervjuu na glasine da je u vezi sa poznatom pevačicom, odgovorio da jedino voli svoju verenicu Sindi.

U to vreme atraktivna Jelica bila je fotomodel na Zapadu, nakon čega je snimila film u kojem je glumila glavnu žensku ulogu.

Danas Sindi živi potpuno drugačijim životom, burnu prošlost je ostavila iza sebe, radi kao art direktor jednog hotela, a sudeći prema fotografijama na njenom Instagram profilu posvećena je porodici i putovanjima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.