ČUDNO! Janošik će danas biti saslušan za silovanje ćerke, reči komšija ulivaju sumnju, i dalje se ne zna 1 svar
Ilustracija, Foto: Tanjug

misterija

ČUDNO! Janošik će danas biti saslušan za silovanje ćerke, reči komšija ulivaju sumnju, i dalje se ne zna 1 svar

I dalje nije poznato ni mesto gde je Janošik navodno silovao svoju ćerku

Objavljeno:

Janošik Ć. (43) trebalo bi danas da bude saslušan u Višem tužilaštvu u Zrenjaninu zbog sumnje da je poslednjeg oktobarskog dana silovao ćerku Sonitu Z. (23). On je uhapšen u ponedeljak, kada mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

U zrenjaninskoj policiji, kojoj je jedna Sonitina prijateljica prijavila silovanje, niko ni juče nije bio voljan da saopšti gde je i na koji način Janošik lociran i uhapšen. Prema nekim nezvaničnim informacijama, to se dogodilo u ulici u kojoj se osumnjičeni skrivao dok je trajala potraga za njim.

I dalje nije poznato ni mesto gde je Janošik navodno silovao svoju ćerku. Mogu se čuti priče da se gnusni čin dogodio na Kalvarijskom groblju u Zrenjaninu, ali prema sumnjama stanovnika Surdučke ulice, u kojoj osumnjičeni živi sa suprugom i ćerkama, sve se odigralo u njihovom komšiluku, u jednoj od trošnih, napuštenih kućica.

- Poznajem Janija, kako ga svi ovde zovu, kao mirnog i poštenog čoveka, koji koliko znam, nikada nije imao problema sa policijom - kaže prvi komšija osumnjičenog, dok nam je mladić iz Surdučke ulice dodao da mu zvuče nestvarno priče da se Janošik poput "malčanskog berberina", skrivao po rupama.

Porema njegovim rečima, on čisto sumnja u te priče i objašnjava nam da je Janošik uhapšen u obližnjoj napuštenoj kući.

Pored upornog insistiranja da u zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu, dobijemo odgovor na pitanje da li je na osnovu lekarskog izveštaja, koji je upućen direktno, utvrđeno da li je Sonita zaista silovana, nikakav odgovor nismo dobili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.