OSUĐEN GENERAL SIMIĆ! Evo šta mu se sve stavlja na teret, BRUKA
Dragiša Simić, Foto: Zorana Jevtić

baš ga poteralo

OSUĐEN GENERAL SIMIĆ! Evo šta mu se sve stavlja na teret, BRUKA

Istovremeno je određeno da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljeni u vremenu proveravanja od tri godine od pravosnažnosti presude ne učini novo krivično delo

Objavljeno: 15:31h

Treći osnovni sud u Beogradu danas je doneo i javno objavio presudu kojom se optuženi Dragiša Simić zbog izvršenja krivičnog dela zloupotreba službenog položaja osuđuje na uslovnu osudu kojom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od jedne godine.

Istovremeno je određeno da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljeni u vremenu proveravanja od tri godine od pravosnažnosti presude ne učini novo krivično delo.

Dragiša Simić (50), general policije, optužen je da je učestvovao u preprodaji "poršea panamera" (SD 048-ŽJ), vrednog 250.000 evra i da je vlasniku Borivoju Antonijeviću obezbedio korist na štetu svog prijatelja Željka Milanovića.

"Milanoviću sam dao zajam da otplati auto i ponekad sam ga vozio. Nisam morao za to ni da ga pitam, to se podrazumevalo jer smo prijatelji. Taj auto je bio u njegovoj rentakar agenciji i koštao je oko 50.000 evra, dok je nov oko 100.000 evra. Takvih ima oko 50 u Beogradu. Ovaj je bio crne boje, tablica se ne sećam", ispričao je Simić prethodno na suđenju.

On je tada naveo da se ne seća detalja oko "poršea".

"Pošto Milanović nije isplatio poslednju ratu na vreme, policajac Mali Legija je dovezao auto kod mene na parking. Mislim da ga je dovezao iz Kumodraške ulice. Međutim, on je sledećeg dana skupio pare i otkupio ga", dodao je on.

Bonus video:

Espreso.co.rs/Informer


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.