UHAPŠEN VOZAČ BMW! Evo u kakvom stanju je seo za volan, Srbi nije bilo spasa, odveo ga pravo u smrt!
Automobil u kome je poginuo mladić iz Niša, Foto: Kurir / M.S.

tuga

UHAPŠEN VOZAČ BMW! Evo u kakvom stanju je seo za volan, Srbi nije bilo spasa, odveo ga pravo u smrt!

On je noćas oko 3.30 sati na Bulevaru Nikole Tesla vozilom „BMW“ sleteo s kolovoza i udario u zgradu servisa „Nišauto“. Tom prilikom smrtno je stradao njegov drug Srbu Ž. (20)

Objavljeno:

Niška policija odredila je zadržavanje do 48 sati Nišliji S.B. (27) zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On je zbog zadobijenih povreda zadržan na lečenju u niškom Kliničkom centru. Čim njegovo zdravstveno stanje dozvoli biće sa krivičnom prijavom sproveden na saslušanje Višem javnom tužilaštvu.

On je noćas oko 3.30 sati na Bulevaru Nikole Tesla vozilom „BMW“ sleteo s kolovoza i udario u zgradu servisa „Nišauto“. Tom prilikom smrtno je stradao njegov drug S.Ž. (20) koji je bio na mestu suvozača. Ustanovljeno je da je S.B. imao 1,21 promila alkohola u krvi te da nije posedovao vozačku dozvolu.

S obzirom na to da je vozio pijan te da nije imao pravo da upravlja motornim vozilom, preti mu duga zatvorska kazna. Nišlija Dejan Mitić koji je 9. avgusta prošle godine vozeći u alkoholisanom stanju, takođe bez vozačke dozvole, usmrtio pešaka Stefana Kocića (20) nedavno je osuđen na osam godina zatvora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.