JEDAN ALBANAC JE BUKVALNO UNAKAZIO KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Provocirao ga je MAŠUĆI ALBANSKOM ZASTAVOM (FOTO) (VIDEO)
Kristijan i Abdulah u ringu, Foto: Printscreen

STARA PRIČA

JEDAN ALBANAC JE BUKVALNO UNAKAZIO KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Provocirao ga je MAŠUĆI ALBANSKOM ZASTAVOM (FOTO) (VIDEO)

Sledeći put kunem se i obećavam pokloniću vam pravu herojsku borbu i pobedu jer bez vas sve ovo nema smisla! - rekao je posle toga Golubović

Objavljeno:

Kristijan Golubović pre nekoliko godina izgubio je borbu u Beču od Albanca Agima Abdullahua, a nedugo zatim se oglasio putem društvenih mreža tvrdeći da je meč neregularno prekinut i optužio sudije da su režirale ishod ovog duela.

Po završetku borbe, Abdullahu je i provocirao Golubovića, pošto je mahao albanskom i kosovskom zastavom. Međutim, Golubović nije reagovao na provokacije albanskog borca, a evo šta je prvo rekao posle meča.

foto: Printscreen/faceboook/Željko Vasić

– Meč je prekinut bez ikakvog razloga u momentu kada sam izdržao salvu udaraca od Albanca Agima Agim Giovanni Abdullahu-a i na njemu počeo da pravim poziciju za napad u grand paundu. Preko pola minuta sudija nije hteo da prekine borbu iako nisam imao zaštitnu gumu za zube.

– Kada sam se izvukao i krenuo da se izvlačim za verovatno konačni napad -sudija je prekinuo meč jer je kao video da ja lupam rukom, a ja sam pokušavao da nađem gumu.

Meč je neregularno prekinut. Ne osećam se pobeđenim borbom, već kao i uvek lošim sudskim odlukama.

– Agim je izrazio veliko poštovanje i sam priznao da borba nije prekinuta zbog njegove poluge ili nečeg tipičnog za ubedljivu pobedu. Revanš je uskoro, ali na neutralnom terenu, sa neutralnim sudijama kojima nacionalnost u sportu ne znači ništa! Agimu svaka čast, a sudije su pi*ke koje nisu dobile po nosu samo što smo dali reč i pokazali da smo najveći sportisti.

– Najveće hvala stotinama prijatelja koji su sa svih strana došli da mi pruže podršku! Volim ih do neba! Pred sam ulazak u ring umro mi je kum sa Pala - Dobrica Marinković sa kojim sam prošao najteže trenutke u životu kroz prave i ulične ratove!

foto: Printscreen/faceboook/Željko Vasić

– Hvala hiljadama fanova koji su mi poželeli sreću i izvinjavam se što zbog vas nisam regularno dobio ovaj meč, koji bi vi podelili sa mojom ženom i ćerkom Verom. Volim vas sve i pozdravljam. Sledeći put kunem se i obećavam pokloniću vam pravu herojsku borbu i pobedu jer bez vas sve ovo nema smisla! - zaključio je Golubović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.