KONAČNO DOLIJAO MANIJAK IZ GSP-A! Onanisao po prevozu, vatao žene, UŽASNE scene
Ilustracija, Foto: Profimedia

EPILOG DRAME

KONAČNO DOLIJAO MANIJAK IZ GSP-A! Onanisao po prevozu, vatao žene, UŽASNE scene

Po nalogu dežurnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Kako pišu mediji, na autobuskom stajalištu u Ulici narodnih heroja u Novom Beogradu, osumnjičeni je prišao ženi, skinuo pantalone i pokazivao polni organ

Objavljeno:

Policajci iz stanice Novi Beograd juče su uhapsili N. P. (30), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

Po nalogu dežurnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Kako pišu mediji, na autobuskom stajalištu u Ulici narodnih heroja u Novom Beogradu, osumnjičeni je prišao ženi, skinuo pantalone i pokazivao polni organ.

On je pre toga, na pomenutnu stanicu izašao iz autobusa 65, kao i žena koju je napastvovao.

Kada je čuo da je neko od građana koji su bili na stanici, pozvao policiju, N. P. je pobegao unutar blokova zgrada.

Postoje osnovi sumnje da je i ranije činio delo polnog uznemiravanja i to pred devetogodišnjim devojčicama u Ulici dr Ivana Ribara.

Inače, na istoj autobuskoj liniji juče oko 14.30 dogodilo se još jedno polno uznemiravanje, a sumnja se da je akter uhapšeni N. P.

Strahota usred autobusa

Prema rečima Dušana Stevanovića, njegova devojka (23) doživela je neprijatnu situaciju kada je vozilo GSP bilo kod Novog groblja, na uglu sa Ruzveltovom ulicom.

- Taj čovek je seo pored moje devojke, posle čega je zavukao ruke u pantalone i izvadio svoj polni organ usred autobusa - priča Dušan.

- Zgrožena, ona je ustala i pokušala da ga preskoči jer je sedela do prozora, a on je počeo da je hvata za zadnjicu. Unezvereno je otrčala na drugi kraj vozila, a manijak je ščepao drugu devojku koja je vrisnula, udarila ga i otrčala do vozača.

Čovek kaže da ni vozač, ni putnici nisu reagovali na ovu scenu.

- Osim policiji, pokušali smo da događaj prijavimo i GSP ali, posle prebacivanja na tri broja, niko se nije javio na telefon. Nećemo tu stati, tražićemo i snimke iz autobusa, kao i objašnjenje zašto vozač nije reagovao - kaže on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.