Evo šta je prethodilo ubistvu Kostića u Železniku: Maltretirali ga danima, a onda je ubica uzeo kalašnjikov u ruke i ispalio rafal!
Foto: Printscreeen: Youtube / Profimedia

kao za filmski scenario

Evo šta je prethodilo ubistvu Kostića u Železniku: Maltretirali ga danima, a onda je ubica uzeo kalašnjikov u ruke i ispalio rafal!

Na Alena kostića, jednog od vođa navijača Partizana koji je imao više krivičnih prijava, iz “kalašnjikova” je pucao Nikola Elezović
Objavljeno: 20:17h

Alen Kostić Kubi (31) teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila pre dva dana u Železniku , preminuo je juče na odeljenju Hirurgije od zadobijenih povreda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na Kubija, jednog od vođa navijača Partizana koji je imao više krivičnih prijava, iz “kalašnjikova” je pucao Nikola Elezović, koji je uhapšen i koji takođe ima krivični dosije. On policiji nije hteo da oda zašto je otvorio vatru na braću Kostić. Ćutao je i tražio je advokata.

Ovo su navijači koji su izgubili živote u huliganskom ludilu u Srbiji! (FOTO)

Inače, policija od juče obezbeđuje kuću Elezovića, koji su u strahu od osvete navijača ekstremne grupe “Zabranjeni”, čiji je jedan od vođa bio Alen.

foto: Printscreen

Evo zašto je ubijen Alen Kostić, jedan od vođa navijača Partizana!

Braća Alen i Milan Kostić danima su dolazili do kuće Nikole Elezovića (25) , gde su mu pretili i razlupali mu automobil, dok u subotu nije uzeo u ruke “kalašnjikov” i otvorio vatru na braću.

Ko je bio ubijeni vođa Zabranjenih? Jedan od najžešćih na Jugu, prebio čoveka štanglom, žalio se na policijsku represiju... (FOTO) (VIDEO)

- Dolazili su s lancima i šipkama. Vikali su, tražeći Nikolu. Dan pre pucnjave su Nikoli razlupali automobil - pričaju stanari Ulice radnih akcija u Železniku.

foto: Public

Prema nezvaničnim informacijama, Kostići su došli u subotu do kuće Elezovića. Jedan od braće je poneo nož kojim je Nikoli izbušio gume na automobilu. Kada ih je video, Elezović je iz kuće uzeo automatsku pušku i pojurio ih. Dok su bežali, bacili su nož koji je policija kasnije našla ispod jednog od parkiranih automobila. Elezović je na ulici počeo da puca i teško ranio Alena. Njegov brat Milan u pucnjavi nije povređen.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.