STRAVA I UŽAS U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA: Ajkula otkinula dečaku (12) deo ruke!
Ajkula / Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAVIČNO

STRAVA I UŽAS U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA: Ajkula otkinula dečaku (12) deo ruke!

Napad se dogodio u nacionalnom parku Ras Mohamed, a dečak je tom prilikom ostao bez dela ruke

Objavljeno:

Dečak (12) i Ukrajine i njegova majka, teško su povređeni u napadu ajkule u popularnom letovalištu Šarm el Šeik u Egiptu.

Oni su povređeni prilikom ronjenja, na koje su otišli u organizaciji lokalaca, iako su znali da su izleti u određene delove zabranjeni od novembra prošle godine.

Kako pišu lokalni mediji, napad se dogodio u nacionalnom parku Ras Mohamed, a dečak je tom prilikom ostao bez dela ruke, dok je žena takođe zadobila teške povrede od ujeda.

- Povređeni turisti su se prvo u hotelu raspitivali o odlasku na ronjenje u park i bili su obavešteni da su vlasti od prošle godine zabranili takav vid izleta. Tada su se povezali sa nekim lokalcima koji su ih čamcima odveli u nebezbedno područje - saopštili su iz agencije preko kojeg je porodica otputovala u Šarm el Šeik.

U napadu je povređen i instruktor koji ih je vodio na ronjenje. Dečak i žena su operisani i nalaze se u stabilnom stanju. Prema nezvaničnim informacijama, dete je ostalo bez ruke od lakta na dole.

Vlasti u Egiptu veruju da je turiste iz Ukraijne najverovatnije napala okeanska beloperka koja može da poraste do 4 metra dužine i da teži skoro 170 kilograma.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.