PIŽONOV ZET UBIJEN IZ SNAJPERA! Prošlo je 5 godina od brutalne likvidacije, 1 stvar ostala je nejasna!
Goran Đuričković, Foto: Printskrin/Vijesti

surova smrt

PIŽONOV ZET UBIJEN IZ SNAJPERA! Prošlo je 5 godina od brutalne likvidacije, 1 stvar ostala je nejasna!

Prema rečima očevidaca, Đuričković je tada ustao od stola i zakoračio prema marini kada su se začuli pucnji nakon kojih je pao u more

Objavljeno:

Zetu fudbalske legende Vladimira Petrovića Pižona, Goran Đuričković (48) ubijen je iz snajpera sa zidina Starog grada u Budvi dok je s prijateljima sedeo u bašti svog kafića "Old fisherman's pab" 27. oktobra 2015. godine.

Prema rečima očevidaca, Đuričković je tada ustao od stola i zakoračio prema marini kada su se začuli pucnji nakon kojih je pao u more. U septembru 2017. godine policija je saopštila da je rasvetlila ovo ubistvo - osumnjičen je Srđan Popović iz Banja Luke, koji je uhapšen u Austriji sa većom količinom droge. On se sumnjiči da je ispalio tri projektila iz snajpera, od kojih je jedan pogodio Đuričkovića.

Banjalučanina je austrijsko pravosuđe trebalo da izruči u maju ove godine Crnoj Gori koja ga potražuje zbog ubistva Đuričkovića koji se inače dovodi u vezu sa škaljarcima.

Austrija je dozvolila ekstradiciju Popovića, koji ima i srpski pasoš, ali kada će tačno biti izručen Crnoj Gori nije objašnjeno u crnogosrskom Ministrastvu pravde.

Nekoliko meseci pre Đuričkovićevog ubistva crnogorska policija uhapsila je Gregorija Majkla Ferarisa, državljanina Južnoafričke Republike, i Aleksandra Markovića zbog sumnje da su napravili kriminalnu organizaciju i planirali likvidaciju Gorana Đuričkovića. Oni su zbog kriminalnog udruživanja osuđeni na šest, odnosno pet godina zatvora u junu 2016. Đuričković je iza sebe ostavio Pižonovu stariju ćerku i dve ćerke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.