KRIJUMČARI SVE KREATIVNIJI: Svojski se potrudili da sakriju CIGARETE, ali im je plan PROPAO (FOTO)
Carinici pronašli 7.500 paklica cigareta, Foto: Uprava carine

KRIJUMČARENJE

KRIJUMČARI SVE KREATIVNIJI: Svojski se potrudili da sakriju CIGARETE, ali im je plan PROPAO (FOTO)

64-godišnji srpski državljanin je prilikom susreta sa carinicima rekao da nema ništa da prijavi sem izvozno ocarinjene robe koju prevozi

Objavljeno:

Carinici su 23. oktobra 2020. godine na prelazu Srpska Crnja, u saradnji sa policijom, u specijalno pregrađenom, duplom krovu kamionske prikolice pronašli 7.500 paklica cigareta.

Prekršaj je otkriven kada je noćas oko 2:20 časova za kontrolu na izlaz iz zemlje pristigao kamion subotičkih registarskih oznaka, koji je ka Rumuniji prevozio PVC granulat.

foto: Uprava carine

Vozač, 64-godišnji srpski državljanin je prilikom susreta sa carinicima rekao da nema ništa da prijavi sem izvozno ocarinjene robe koju prevozi.

foto: Uprava carine

Činilo se da je zaista tako, sve dok tokom detaljnog pregleda nije uočeno da u širini krovnog dela kamionske prikolice postoje izvesna odstupanja.

Kada su sa cerade uklonjene nitne, ukazao se „bunker“, specijalna pregrada od pleksiglasa celom dužinom gornje strane krova prikolice ispunjena paklicama cigareta.

1 / 5 Foto: Uprava carine

Nakon što su izvađene i prebrojane ispostavilo se da ukupno ima 7. 500 paklica cigareta „Golden Bird“, bez akciznih markica.

Kamion će biti dodatno pregledan i skener uređajem, kako bi bile otklonjene sumnje da u njemu možda ima još sakrivenih cigareta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.