STARIJEM BRATU ODREĐEN PRITVOR ZA UBISTVO BIZNISMENA DRAŠKA U NIŠU: Evo šta će biti sa mlađim!
Draško R., Foto: foto kurir printskrin

PRITVOR

STARIJEM BRATU ODREĐEN PRITVOR ZA UBISTVO BIZNISMENA DRAŠKA U NIŠU: Evo šta će biti sa mlađim!

Braća su prema izveštavanju medija poznavali svoju žrtvu, a bili su mu i na sahrani

Objavljeno:

Viši sud u Nišu odredio je u utorak uveče pritvor do 30 dana M. M. (39), starijem bratu osumnjičenog za ubistvo niškog biznismena Draška R. (46), 8. oktobra u krugu fabrike u Nišu.

Pritvor mu je određen zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne za krivično delo za koje se tereti, rekla je Tanjugu portparolka suda Irena Gušić.

Mlađem bratu, N. M. (34), određeno je zadržavanje i on će biti saslušan u roku od 48 sati, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Borislav Radonjić.

On je dodao da je Više javno tužilaštvo u Nišu nakon saslušanja osumnjičenog M. M. donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv obojice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, kao saizvršioci.

M.M. i N. M. uhapšeni su u utorak zbog sumnje da su 8. oktobra u krugu fabrike čekićem i sekirom više puta u glavu udarili Draška R, koji je od povreda preminuo na licu mesta.

Draško R. (46) bio je lokalni biznismen, a njegovo telo pronašli su dvojica njegovih radnika nakon što su se vratili sa pauze za ručak.

Braća su prema izveštavanju medija poznavali svoju žrtvu, a bili su mu i na sahrani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.