ON JE BIO GIŠKIN KUM I STRAH I TREPET ZA MNOGE! U Belgiji je bio OZBILJAN ŠEF MAFIJE, isplivalo je ZAŠTO JE SMAKNUT
Žarko Radulović Đaro, Foto: fb printskrin

LEGENDE DEVEDESETIH

ON JE BIO GIŠKIN KUM I STRAH I TREPET ZA MNOGE! U Belgiji je bio OZBILJAN ŠEF MAFIJE, isplivalo je ZAŠTO JE SMAKNUT

Ubio ga je Goran Vrboski!

Objavljeno:

Žarko Radulović Đaro, bio je veliko ime ne samo na asfaltu Crne Gore i Srbije, već i Evrope. Družio se sa mnogim velikanima podzemlja, kao što su: Vaso Pavićević, Joco Vujičić, Milan Rogović Rogo, Bojan Petrović, Šaban Marjanović, Boško Radonjić, Slobodan Šolaja, Boris Petkov, Goran Vuković i Đorđe Božović Giška. Bio je Giškin kum, izjašnjavao se kao veliki Srbin, bio je u ratu u Srpskoj gardi sa Vasom i Giškom. Nakon Božovićeve smrti, često je posećivao Giškinu majku.

Postao je poznat kada je ubio Laza Delevića, Joksovog najboljeg druga. Lazo je važio za legendu Podgorice kao jedan od najjačih momaka kome retko ko može stati na crtu kada su fer tuče u pitanju. Za ovo ubistvo, Đaro je robijao u Foči.

Kakav je Đaro bio strah i trepet, govori podatak da je čak i veliki Darko Ašanin je, po pričama, morao da radi sklekove kada mu je Đaro upao u kockarnicu i razoružao obezbeđenje. Raduloviću je bilo milio što je on kao veliki Srbin ponizio najpoznatijeg Jugoslovena asfalta. Pošto se pričalo da je Đaro plaćeni ubica, nakon ovoga se Darko sklonio u Grčku, plašeći se da je neko naručio njegovo ubistvo.

Đaro odlazi u Belgiju, u grad Antverpen gde postaje šef mafije. Ubijen je '98. u Antverpenu u svom kafiću NR. 30. Ubio ga je Goran Vrboski, tj. Rajko Nenadović (koristio tuđi pasoš), čovek kojeg je Đaro izvadio iz zatvora i nesebično pomagao u svakoj nevolji. Priča se da ga je ubio zbog skupocenog sata ili zlatnog lanca i pri tom izranjavao druge goste lokala. Navodno se plašio da će Đaro da ga smakne pa ga je preduhitrio. U svakom slučaju, ubio ga je Srbin, kao i Ljubu Zemunca i nakon oba događaja, belgijsko i nemačko podzemlje preuzeli su složni Albanci.

Žarko Radulović Đaro, bio je veliko ime ne samo na asfaltu Crne Gore i Srbije, već i Evrope. Družio se sa mnogim...

Posted by Legende devedesetih on Понедељак, 22. август 2016.

Više o Legendama devedesetih:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.