RADOVAN NIJE MOGAO DA SPAVA, PA PRIZNAO DA JE UBIO DEČKA? Novi detalji stravičnog zločina kod Obrenovca
policija, Foto: Kurir/ Jelena Rafailović, Facebook

sačuvaj bože

RADOVAN NIJE MOGAO DA SPAVA, PA PRIZNAO DA JE UBIO DEČKA? Novi detalji stravičnog zločina kod Obrenovca

Zločin otkriven godinu i po dana kasnije

Objavljeno: 09:46h

Osumnjičeni R. V. (34) koji je prošle nedelje priznao da je pre godinu i po dana ubio A. R. (34) u selu Konatica, a zatim njegovo telo bacio u bunar, nakon zločina je nastavio da živi u stanu žrtve u Obrenovcu. On je lagao komšije da se A.R. odselio i da je on otkupio stan.

- Pretpostavili smo da je od Aleksandra na prevaru uzeo stan, ali da ga je ubio to nikome nije palo na pamet. On je normalno dolazio u stan, čak je i devojke dovodio. Znali smo da se drogira - ispričao je komšija iz tog sela.

Često sanjao A.R.

Mediji navode da je zločin otkriven godinu i po dana kasnije, nakon što je R.V. dok se nalazio u zatvoru zbog droge, zločin je navodno priznao policiji jer je često sanjao A.R.

- R. V. trenutno izdržava zatvorsku kaznu zbog droge. On je u zatvoru od aprila ove godine i u poslednjih mesec dana nije mogao da spava. Stalno je ponavljao da ga opseda nekakav duh. Pretpostavljalo se da je upao u narkomansku krizu, sve dok u jednom trenutku nije od zatvorske uprave tražio da pozovu policiju jer nešto mora da prizna - rekao je izvor blizak istrazi.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija odmah je kontaktirala policiju i R. V. je saslušan, a njegovo priznanje je sve ostavilo u šoku.

- On je do detalja ispričao kako je ubio svog emotivnog partnera, i to u vikendici svoje pokojne tetke u selu Konatica kod Obrenovca. Zločin je počinio pre godinu i po dana nakon što su se on i žrtva posvađali oko narkotika - naveo je izvor.

- Posle prepirke R.V. je izašao iz kućice i u dvorištu uzeo ciglu. Vratio se u udžericu i svom snagom udario A.R. u glavu. Nesrećni mladić je na mestu ostao mrtav - dodaje izvor.

Kada je video šta je uradio, R. V. je telo navodno odvukao do bunara i bacio ga unutra.

- Preko telo ubijenog je nabacao veću količinu cigli i šuta, a onda otišao. On je kasnije uhapšen zbog droge i tada niko nije znao da je ubio mladića. Ovaj zločin verovatno nikada ne bi bio ni otkriven jer A.R. nije imao porodicu, pa njegov nestanak nije imao ko da prijavi - zaključio je izvor.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.