UŽASNO, UŽASNO! Muškarac švercovao decu u duplom krovu kombija, STRAŠNA SCENA U SRPSKOM GRADU!
Ilustracija, Foto: Reddit/zachboot

ŽALOSNO

UŽASNO, UŽASNO! Muškarac švercovao decu u duplom krovu kombija, STRAŠNA SCENA U SRPSKOM GRADU!

Njihove namere osujetili su granična policija i carinici na Batrovcima

Objavljeno:

Avganistanac K.Z. uhapšen je u Subotici, u akciji PU Subotica, Odeljenja za borbu protiv krijumčarenja ljudi i Višeg javnog tužilaštva u Subotici, zbog sumnje da je organizovao prevoz maloletnih migranata u duplom krovu kombija.

On se sumnjiči da je 10. oktobra napravio dupli krov na kombiju, teretnom vozilu “pežo bokser”. U duplom krovu smestio je tri maloletna migranta iz Avganistana. Potom je sa jednim Ukrajincem dogovorio da on preveze decu od Subotice do graničnog prelaza Batrovci.

Njihove namere osujetili su granična policija i carinici na Batrovcima, koji su prilikom kontrole vozila pronašli u krovu kombija, u nehumanim uslovima, tri skrivena maloletna migranta. Ukrajinac je uhapšen i postupak protiv njega vodi Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, dok je „mozak operacije“ iz Avganistana uhapšen u Subotici i predmet vodi Branislav Rankov,zamenik višeg javnog tužioca. Posle saslušanja, osumnjičenom Avganistancu K. Z. biće određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.