NEPREPOZNATLJIV! Malčanski berberin se ugojio 15 KG, živi kao beli medved, priča sa stražarima samo o 1 stvari
Malčanski berberin, Foto: Printscreen/Youtube/Večernje novosti

sramno

NEPREPOZNATLJIV! Malčanski berberin se ugojio 15 KG, živi kao beli medved, priča sa stražarima samo o 1 stvari

Da nema ni trunke savesti i kajanja u njemu govori činjenica da se serijskom silovatelju svakoga dana servira dupla porcija hrane na tanjiru

Objavljeno:

Ninoslav Jovanović optužen da je 20. decembra oteo i silovao maloletnu M.K. od kada je uhvaćen nakon 17 dana potere, ugojio se 15 kilograma!

Da nema ni trunke savesti i kajanja u njemu govori činjenica da se serijskom silovatelju svakoga dana servira dupla porcija hrane na tanjiru.

Prema rečima izvora iz niškog zatvora Jovanoviću koji se od 5. januara nalazi iza rešetaka, očigledno prija boravak u zatvoru.

"Kada je uhvaćen bio je kost i koža, ali sada se promenio do neprepoznatljivosti. Za ovih nekoliko meseci u zatvrou nabacio je sigurno 15 kilograma. Očigledno je da mu na apetit ne utiče ni savest, kao ni to što mu preti doživotna robija. Malčanac uzima duple porcije svakog obroka i mogu reći da se prilično ugojio", kaže izvor za Informer.

U zatvoru ponekad misle da je Ninoslav zaštićen kao beli medved. Sam je u ćeliji kako ga zatvorenici ne bi napadali, a vreme u šetnji prekraćuje tako što sa stražarima stalno razgovara o hrani.

Inače Malčanski Berberin je juče oko podneva iz zatvora doveden u Viši, gde su ispitani veštaci koji su veštačili povrede kod dvanaestogodišnje devojčice koju je oteo i zlostavljao, a sud je ponovo odbio predlog optuženog da se ponovo obavi njegovo neuropsijijatrijsko veštačenje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.