PRIČA SE DA SU BILI U VEZI: Otkriveni novi detalji horora u Obrenovcu, SRBIJA JE NA NOGAMA
Meštani sela Konatice kažu da poznaju oba mladića, kao i da su i žrtva i Radovan V. godinama problematični, ali i da su bili u emotivnoj vezi i jedno vreme živeli zajedno., Foto: Kurir/ Jelena Rafailović, Facebook

STRAVIČNO

PRIČA SE DA SU BILI U VEZI: Otkriveni novi detalji horora u Obrenovcu, SRBIJA JE NA NOGAMA

Policija je prošle nedelje u bunaru u selu Konatice pronašla telo mladića u poodmakloj fazi raspadanja

Objavljeno:

Aleksandar Ranđelović i Radovan V., koji je otkrio gde se nalazi njegovo telo, a sada se ispituje i da li ga je ubio ili je Ranđelović preminuo na neki drugi način, bili su u emotivnoj vezi - kažu meštani sela Konatice kod Obrenovca.

Policija je prošle nedelje u bunaru u selu Konatice pronašla telo mladića u poodmakloj fazi raspadanja. Veruje se da je u pitanju telo Aleksandra Ranđelovića koji je nestao početkom godine, međutim još se čekaju rezultati DNK analiza kako bi potvrdili ovu sumnju.

Meštani sela Konatice kažu da poznaju oba mladića, kao i da su i žrtva i Radovan V. godinama problematični, ali i da su bili u emotivnoj vezi i jedno vreme živeli zajedno.

- Radovan je tog dečka bacio u napušteni bunar kao pseto. Aleksandar je živeo kod njega u Obrenovcu, a pominje se da su bili i u emotivnoj vezi - izjavila je jedna od komšinica reporterima "Srpskog telegrafa".

Kako piše ovaj list pozivajući se na saznanja komšija, Radovan je odrastao sa ocem jer mu je majka umrla kada je bio jako mali.

- Bio je dobar dečko ali se uhvatio lošeg društva, pogrešnih navika i droge. Kasnije je prodao kuću i otišao iz Konatica i živeo je privatno po Obrenovcu. Jednom prilikom sam mislila da se popravio i promenio jer sam ga videla kako radi kao kondukter u autobusu, međutim malo kasnije sam primetila da je ponovo zagazio u poroke i da mu nema spasa - reči su nekadašnje Radovanove komšinice.

Prošle godine, Radovan je imao nezgodu kada je pao sa prvog sprata, kako komšije veruju, bežeći od dilera. Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljivao je fotografije povreda koje je tom prilikom zadobio.

- Prošle jeseni objavio je sliku svoje noge u gipsu, ispod koje je pisalo kako je dobro prošao u junačkom delu. Malo kasnije, objavio je fotografije na kojima se vidi kako mu se na nogama otvaraju žive rane ispod gipsa - rekla je komšinica za ovaj list.

Hvalio se ubistvom u zatvoru?

Telo Aleksandra Ranđelovića je otkriveno navodno nakon što se Radovan V. izleteo u zatvoru šta je uradio. Naime, Radovan već služi zatvorsku kaznu zbog dilovanja droge, a jednom prilikom se pohvalio zločinom koji je počinio. Ipak, usled svađe, robijaš koji je znao Radovanovu tajnu iz osvete je rekao čuvarima koji su kasnije preneli policiji. Policija je zaista pronašla telo u bunaru, a dalja istraga utvrdiće okolnosti pod kojima je nesrećni mladić preminuo i da li je ubijen kao što se sumnja. Na njegovom telu nije bilo moguće videti da li je bilo tragova nasilja pošto je u bunaru bilo mesecima i bilo je u poodmakloj fazi raspadanja.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.