LESKOVAČKI FANTOM KONAČNO DOLIJAO! Meštani ne veruju o kome se radi, jel' moguće da je ON?
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

hapšenje

LESKOVAČKI FANTOM KONAČNO DOLIJAO! Meštani ne veruju o kome se radi, jel' moguće da je ON?

Krivična prijava protiv fantoma od koga su Leskovčani danima strepeli i koji je pri hapšenju nožem napao policajce

Objavljeno:

Leskovačka policija rasvetlila je slučaj fantoma koji je u prvoj polovini septembra danima plašio stanovnike naselja Zele Veljković u Leskovcu, tako što je sa kapuljačom na glavi i motkom u rukama stajao i osmatrao njihova dvorišta, a u jednom slučaju preskočio preko zida i ušao u dvorište. Reč je, kako je potvrđeno juGmedii, o maloletniku starom 17 godina, koji je 1. oktobra nožem napao policijace koji su mu ušli u trag i uhapsili ga.

Policija je povodom slučja ovog maloletnika iz Leskovca izdala saopštenje, koje prenosimo u celosti.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on 16. septembra ove godine u naselju Zele Veljković u Leskovcu ušao u jedno dvorište, preskočivši kapiju, a potom sa drvenom palicomu ruci pretio vlasniku.

Inače, maloletnik se trenutno nalazi u pritvoru koji mu je odredio sudija za maloletnike Višeg suda u Leskovcu jer je, kako se sumnja, 01. Oktobra nožem napao policijske službenike“.

(Espreso.co.rs/jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.