MALOLETNIK IZ IVANJICE KOJI JE SILOVAO OVCU PA STRINU I DALJE DIVLJA! Forenzičari pokušavaju da DOĐU DO ISTINE
Ilustracija, Foto: Printscreen

šOK

MALOLETNIK IZ IVANJICE KOJI JE SILOVAO OVCU PA STRINU I DALJE DIVLJA! Forenzičari pokušavaju da DOĐU DO ISTINE

Aferu „ovce“ rešavaju forenzičari iz Beograda!

Objavljeno:

Beogradski forenzičari će utvrditi da li je dečak (14) iz jednog sela kod Ivanjice silovao svoju strinu B. K. (56). Ona tvrdi da je tinejdžer nasrnuo na nju u šumi i da se iživljavao sat vremena, kao i da je nastavio da siluje ovce!

Ovaj nemili incident je izazvao lavinu komentara u selu, a većina meštana optužila je B. K. da laže.

- Više javno tužilaštvo u Čačku me je povodom krivične prijave koju je podnela B. K. obavestilo da je tražilo da Nacionalni centar za kriminalistiku u Beogradu uporedi tragove i utvrdi šta se dogodilo. Nalaz još nije stigao u tužilaštvo u Čačku - rekao je za „Alo!“ advokat Zoran Marković iz Ivanjice, zastupnik B. K.

Njegova klijentkinja B. K. rekla je juče za list da i dalje stoji iza svoje tvrdnje da je silovana.

- On i dalje radi one stvari sa ovcama. Juri ih i jaše. Jednog dana mi je falilo pola minuta da ga uslikam na delu. Oko ovaca je non-stop. Moj suprug posećuje njihovu porodicu jer su rođaci, a ja ih vidim samo na ulici. Mali je prestao da se mota oko naše kuće. Mada je mene i dalje strah. Jednog dana sam ga videla kada smo džipom prošli pored njega - kaže B. K.

On je posebno ogorčena na predsednika Mesne zajednice D. P., koji tvrdi da je zavadila celo selo.

- Drtina matora! Podneću prijavu protiv njega! Lagao je da sam malog vukla dve godine po šumi i da nigde nisam htela da idem bez njega. Laže i da su svi meštani protiv mene - izričita je B. K.

Ona negira da je izmislila celu priču kako bi napakostila porodici dečaka, koja se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji i prima novčanu pomoć.

Nesvakidašnji skandal izbio je 20. juna, kada je B. K. prijavila policiji da je tinejdžer nasrnuo na nju u šumi dok je brala pečurke.

Oduzeta garderoba i mobilni

Advokat Zoran Marković navodi da je B. K. dala izjavu policiji i da je bila na ginekološkom pregledu.

- Od nje je uzeta garderoba, mobilni i druge stvari da bi se na osnovu tragova, poruka i poziva utvrdilo šta se tačno dogodilo -objašnjava Marković.

- Tog dana sam krenula po pečurke, a on je krenuo za mnom. Govorila sam mu: „Vrati se, majmune, zvaću muža!“, ali nije hteo. U džepu je imao kanape kojima se vežu bale sena. Kod neke šljive sam ga gađala štapom, ali me je onda zaskočio s leđa, uhvatio me za ruke i oborio u kanal. Zbacio mi je čizme i vezao mi ruke. Svukao mi je trenerku i veš i silovao me. Nisam imala snage, da li od umora ili bolesti, da se borim s njim. Imao je snagu kao mladić od 20 godina, a ja sam sitna i mršava. Molila sam ga da me pusti, govoreći da ću mu dati bombone i pare, ali me nije puštao - usplahireno je ispričala B. K.

Ona je policiji prijavila da im je dečak jahao ovce, kao i da ga je jednom zatekla u njihovoj štali kako siluje ovcu, koja je posle lipsala!

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.