MILADIN KOVAČEVIĆ DEFINITIVNO NE IDE U PRITVOR! Tini ne sme da priđe, ovo je SUD USTANOVIO!
Kovačevićev branilac, Foto: Ana Paunković

odbijen zahtev tužioca

MILADIN KOVAČEVIĆ DEFINITIVNO NE IDE U PRITVOR! Tini ne sme da priđe, ovo je SUD USTANOVIO!

-Očekivana odluka suda obzirom da nema niti jednog dokaza da je Kovačević počinio delo za koje se tereti - kratko je za medije prokomentarisao advokat Ivan Gvozdenac, Kovačevićev branilac

Objavljeno:

Prvi osnovni sud je, ponovo, kao neosnovanu odbio žalbu tužioca da se Miladinu Kovačeviću (30), osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti Tine T. (26), odredi pritvor. Kovačevića tužilaštvo tereti da je 16. septembra u stanu u naselju Beograd na vodi ugrozio sigurnost Tine T. Do sada su u istrazi saslušani Tina T., njena sestra Tamara T. i taksista koji je sporne noći devojku vozio od stana u kome je bio Kovačević do stana njene sestre.

Početkom meseca Kovačeviću je ukinuta i mera zabrane prilaska i kumunikacije sa ovom devojkom i njenom sestrom Tamarom T., i to posle njihovog saslušanja. Ta mera mu je bila određena umesto pritvora.

- Očekivana odluka suda obzirom da nema niti jednog dokaza da je Kovačević počinio delo za koje se tereti - kratko je za medije prokomentarisao advokat Ivan Gvozdenac, Kovačevićev branilac.

Kovačević je ranije na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu negirao da je pretio devojci i u odbrani je naveo da se video sa njom, ali da joj te večeri nije pretio niti naneo povrede. Tina T. je tužiocu detaljno ispričala šta se događalo u noći 16. septembra, i izjavila da je pridrudružuje krivičnom gonjenju Kovačevića i da ističe imovinskopravni zahtev obeštećenje.

Miladin Kovačević je srpskoj javnosti poznat po slučaju iz maja 2008, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu sa fakulteta Brajana Štajnhauera, zbog čega je nakon bekstva iz SAD u Srbiji osuđen na dve godine i tri meseca zatvora.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.