STEFANOVIĆ SE UKLJUČIO UŽIVO U PROGRAM: Otkrio je kako je pao SILEDŽIJA IZ NOVOG SADA! (FOTO)
Nebojša Stefanović i Ivan Kontić, Foto: Printscreen, Kurir

MINISTAR POLICIJE O NASILNIKU

STEFANOVIĆ SE UKLJUČIO UŽIVO U PROGRAM: Otkrio je kako je pao SILEDŽIJA IZ NOVOG SADA! (FOTO)

Kontić se krio u naselju Zabjelo Podgorici, u iznajmljenom stanu

Objavljeno:

Očekuje se da je Ivan Kontić (30), koji je uhapšen u Podgorici za pokušaj ubistva mladića u Novom Sadu, u ovom trenutku kod nadležnog sudije koji će odlučivati o određivanju pritvora, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Kontić, koji je osumnjičen da je 24. avgusta brutalno prebio 28-godišnjeg mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, uhapšen je juče u Podgorici, a ministar Stefanović navodi da je Interpolova poternica koju je Srbija raspisala za njim stoji.

"Mi želimo da on dođe u Srbiju, da mu se ovde sudi. Nadam se da ćemo u narednim danima znati više detalja vezano za odluke, to je sada u rukama pravosuđa", rekao je Stefanović na TV Pink.

On je zahvalio kolegama iz Crne Gore za koje kaže da su profesionalno radili sa srpskom policijom na tom slučaju od prvog trenutka.

"U ovim trenucima se očekuje da bude izveden pred nadležnog sudiju koji će odlučivati o određivanju pritvora", rekao je Stefanović.

Stefanović se osvrnuo i na pokušaj politiczacije tog slučaja zbog navoda da neko štiti Kontića.

"Ti isti uvek tvrde isto. Šta je problem kad slušate ono što govore Đilas, Obradović, Jeremić? Uvek imate hiperprodukciju lažnih afera, paletu izmišljotina", rekao je Stefanović.

Dodao je da kada se situacija razreši, prestaje takva priča i kreće nova izmišljotina.

Stefanović je naveo da je crnogorska policija došla do informacija koje su ukazale na to gde se nalazi stan u Podgorici u kome se krio Kontić.

Kontić se krio u naselju Zabjelo Podgorici, u iznajmljenom stanu, saopštila je crnogorska policija.

Na ekskluzivnim fotografijama vidi se da je 30-godišnju siledžija pustio bradu, verovatno u nadi da će tako teže biti prepoznat.

(Esperso.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.