NEDIMOVIĆ SE OGLASIO POSLE HAPŠENJA NJEGOVE POMOĆNICE: Evo šta je rekao za nju!
Branislav Nedimović, Foto: Marina Lopičić

ŠOK U MINISTARSTVU

NEDIMOVIĆ SE OGLASIO POSLE HAPŠENJA NJEGOVE POMOĆNICE: Evo šta je rekao za nju!

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović komentarisao hapšenje pomoćnice za međunarodnu saradnju koja radi u njegovom ministarstvu

Objavljeno:

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal danas oko podne uhapšena je pomoćnica ministra poljoprivrede D.J.N. zbog sumnje da je primila mito.

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović komentarisao hapšenje pomoćnice za međunarodnu saradnju koja radi u njegovom ministarstvu.

Nedimović kaže da se zalaže za nultu toleranciju kada je reč o korupciji.

- Moj komentar na hapšenje je: Nulta tolerancija za svaki pokušaj korupcije što se pokazuje i sad i kad smo jurili slične pre tri godine u agrarnim plaćanjima. Podrška borbi MUP-a, Tuzilastva i drugih organa protiv ovakvih pojava - rekao je Nedimović.

Podsetimo, Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal danas oko podne uhapšena je pomoćnica ministra poljoprivrede D.J.N. zbog sumnje da je primila mito, dok je D.Č. uhapšen zbog sumnje da joj je mito dao.

Sumnja se da je D.J.N, od D.C. primila mesečnu ratu unapred obećane koristi za pomoć pri dobijanju ugovora u postupku javne nabavke Ministarstva poljoprivrede u oblasti usluga, koja je podržana od inostranog fonda za finansiranje poljoprivrede, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Dodaje se da je D.J.N. obećana isplata koristi od oko 1.000 evra mesečno, u naredne dve godine, dok traje realizacija ugovora o javnoj nabavci.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.