PRONAĐENO TELO MANEKENKE JESENIJE! Ono što je policija pronašla je ZASTRAŠUJUĆE!
Nestala Manekenka, Foto: Instagram

pronađeno telo

PRONAĐENO TELO MANEKENKE JESENIJE! Ono što je policija pronašla je ZASTRAŠUJUĆE!

Tužilaštvo je saopštilo da su u masovnoj grobnici pronašli ukupno 6 tela, od kojih su tri žene, dva muškarca i jedno neutvrđeno.

Objavljeno: 09:06h

Meksičku manekenku otela je grupa mladića na ulici dok je bila u kupovini sa svojom porodicom. Njeni ostaci pronađeni su na opštini Kaheme u saveznoj državi Sonora.

Naime, manekenka,Yessenia Estefania Alvarado je bila sa svojom majkom i rođakom u šopingu, kada ih je grupa mladića zaustavila i prisilila je da uđe u kombi 19. avgusta. Pored ove, desilo se još mnogo otmica na ovim prostorima, što je dovelo do protesta protiv ovakvih nasilnika.

Tužilaštvo u Sonori ispitivalo je grob tokom protekle dve nedelje, ali tek je sada potvrđeno da se radi o ovoj manekenki, nakon DNK testa.

Njen brat, na svom Facebook nalogu napisao je da mu nedostaje sestra, ali da će porodica da se brine o njenom sinu.

- Brinućemo se o tvom sinu, kao što si ti to radila. Mnogo ćes mu nedostajati, ali mi ćemo ga uvek podsećati na to kako je imao divnu majku - rekao je Huan Karlos Riviera.

Tužilaštvo je saopštilo da su u masovnoj grobnici pronašli ukupno 6 tela, od kojih su tri žene, dva muškarca i jedno neutvrđeno. Na osnovu ove istrage Tužilaštvo u Sonori uspelo je da dobije nalog za hapšenje za tri lica koja su osumnjičena.

Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.