PRVI POTEZ KONTIĆA POSLE MESEC DANA: Njegovi advokati su napravili neverovatan zahtev!
Njegovi advokati su napravili neverovatan zahtev, Foto: Printscreen, MUP

NEČUVENO

PRVI POTEZ KONTIĆA POSLE MESEC DANA: Njegovi advokati su napravili neverovatan zahtev!

Zbog čega Ivan Kontić nije uhapšen makar 8. septembra, kada je zbog drugog slučaja došao u OJT u Novom Sadu i slobodno išetao napolje, još nije saopšteno

Objavljeno:

Ivan Kontić (30), koji je osumnjičen za brutalno premlaćivanje Miljana M. (28), već mesec dana nalazi se u bekstvu i od njega nema ni traga, ni glasa. Kontroverze oko ovog slučaja, koji je podigao veliku buru u javnosti, nikako da dobiju epilog.

Međutim, sada su se oglasili njegovi advokati koji su zatražili izuzeće svih u tužilaštvu koji se bave ovim slučajem, zbog čega istraga stoji već dve nedelje. Na ovaj način pokušavaju da izbegnu pravdu.

Zbog čega Ivan Kontić nije uhapšen makar 8. septembra, kada je zbog drugog slučaja došao u OJT u Novom Sadu i slobodno išetao napolje, još nije saopšteno.

Slučaj prebijanja

Podsetimo, pola sata posle ponoći 24. avgusta ispred lokala u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, Kontić je nasrnuo na Miljana. M. Brutalno ga je tukao i dok je mladić bez svesti ležao na zemlji. U jednom trenutku, kako se vidi na snimku sa sigurnosne kamere koji je dve nedelje kasnije isplivao u javnost, Kontić je mladiću pokušao da slomi obe ruke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.