OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO HORORU U PANČEVU: Milan je juče došao po Mariju, a komšije su otkrile veliku stvar
Milan je juče došao po Mariju, Foto: Damir Dervišagić

NOVI DETALJI

OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO HORORU U PANČEVU: Milan je juče došao po Mariju, a komšije su otkrile veliku stvar

Sumnja se da su Marija S. i Milan Ž. bili u emotivnoj vezi

Objavljeno:

U Ulici Miloša Obrenovića 31B u Pančevu, juče oko 15 časova, u putničkom vozilu marke "golf", sive boje, policija je pronašla beživotna tela Marije S. (31) i Milana Ž. (41), potvrđeno je "Novostima" iz pančevačkog Višeg javnog tužilaštva.

- Nadležni iz policije i našeg tužilaštva su izašli na lice mesta i obavljen je uviđaj - kaže, za "Novosti", Miloš Dekanović, portparol pančevačkog VJT. - Još ne znamo šta se tačno dogodilo i kako je do zločina došlo. Ali znamo da je reč o ženi, čiji je identitet Marija S., sa boravištem u Pančevu i muškarcu Milanu Ž., iz Velikog Gradišta. Na oba tela nađene su prostrelne rane u predelu glave nanete vatrenim oružjem, a u automobilu je pronađen i pištolj, kalibra 7,65mm, kojim je, najverovatnije, izvršen zločin.

Kako saznajemo, tela su poslata na obdukciju, koja treba da utvrdi tačan uzrok smrti, a prema prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu. Automobil u kojem se dogodila tragedija poslat je na veštačenje, kao i oružje koje je nađeno u njemu i kojim je počinjen zločin.

Sumnja se da su Marija S. i Milan Ž. bili u emotivnoj vezi. Juče je Milan, navodno, došao do zgrade u kojoj je živela Marija kako bi se sastao sa njom. Dovezao se svojim automobilom, koji je parkirao i ostavio na obližnjem parkingu, a potom ušao u "golf" gde ga je čekala Marija.

Sumnja se da su se, najverovatnije, Milan i Marija posvađali i da je on je najpre ubio nju ispalivši joj hitac u glavu, a potom na isti način presudio i sebi.Nezvanično, Marija je poznata u Pančevu, jer njen otac ima firmu koja se bavi automobilima, dok je Milan Ž. svojevremeno radio kao vozač. Vozio je autobuse na relaciji Srbija - inostranstvo, a svojevremeno je radio i u Nemačkoj.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.