DRAGUTIN JE KOMŠIJI RAZNEO GLAVU, PA SA PUŠKOM NA RAMENU OTIŠAO U POLICIJU: Veštaci su sad dokazali nešto strašno
Zatvor, Foto: Nebojša Mandić

monstrum

DRAGUTIN JE KOMŠIJI RAZNEO GLAVU, PA SA PUŠKOM NA RAMENU OTIŠAO U POLICIJU: Veštaci su sad dokazali nešto strašno

Raducić je,stojeći na merdevinama, iza ograde koju je opasao bodljikavom žicom

Objavljeno:

Dragutin Raducić (81), iz Dušanovca kod Negotina, koji je 7. juna ubio, sa više hitaca u iz lovačke puške, svog prvog komšiju Jovana Nikolića (71), u trenutku kada je počinio zločin bio je – potpuno uračunljiv – pokazale su analize stručnjaka Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu – saznaju ‘’Novosti’’.

Raducić je,stojeći na merdevinama, iza ograde koju je opasao bodljikavom žicom, sačekao da Nikolić, koji je penziju stekao ardeći u Austriji, I kada se ovaj pojavio, u njega ispalio hitac, koji je nesrećnog čoveka pogodio u rame.

Teško ranjen, Nikolić se, nekakko, dobatrgao do svoje kuće. Međutim, nakon što je sišao sa merdevina, Rraducić je ušao u komšijino dvoriište i iz neposredne blizine mu ispalio hitac i puške u glavu i ubio ga na licu mesta, a sve su zabeležile kamere koje su "pokrivale" ceo prostor oko imanja gastarbarjera iz Austrije.

Nakon ubistva, Raducić je okačio pušku o rame i krenuo put Negotina. Zaustavio je komšiju, koji ga je povezao, i odveo do mesta na kome je bila stara policijska stanica, zbog čega je ubica, sa sve oružjem, prošao celu pešačku zonu, dok nije stigao do nove zgrade policije i tu se predao.

Raducić je komšije optuživao da su mu uzeli deo imanja, nakon čega su mu oni, "zarad mira u kući", dali zemlju, ali ni to nije bilo dovoljno da se izbegne tragedija. Ubica se terete za teško ubistvo I preti mu kazna do 40 godina zatvora.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.