ISPLIVALA VELIKA TAJNA! Pored Srbina koji je ispao kroz prozor bordela desilo se na istom mestu i ovo! UŽAS
Koronavirus/ilustracija, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

UŽASNA SMRT

ISPLIVALA VELIKA TAJNA! Pored Srbina koji je ispao kroz prozor bordela desilo se na istom mestu i ovo! UŽAS

Švajcarska policija istragom je isključila mogućnost o umeštanosti treće osobe u ovaj slučaj, te su zaključili da je do kobnog pada došlo spletom nesrećenih okolnosti, piše švajcarski "Blik"

Objavljeno:

Mladić (28) poreklom iz Srbije, koji je poginuo prilikom pada sa prozora jednog bordela u Cirihu, biće sahranjen u nedelju u rodnoj zemlji. Ono što priči daje bizaran ton jeste podatak da je pre njega na isti način, padom sa istog prozora, nastradao još jedan muškarac. I pored toga švajcarska policija isključila je mogućnost da je u smrt mladog Srbina umešana treća osoba.

Švajcarska policija istragom je isključila mogućnost o umeštanosti treće osobe u ovaj slučaj, te su zaključili da je do kobnog pada došlo spletom nesrećenih okolnosti, piše švajcarski "Blik".

Mladić je, podsećanja radi, pokušao da preko prozora pređe na susednu terasu kada se, prema sveočenju očevidaca, okliznuo i pao na pločnik ispred zgrade i na mestu preminuo.

Očevicima je bilo neobično da je sa prozora pao držeći u rukama jastuk. Međutim, to nije jedina neobičnost u ovom slučaju...

Sa istog prozora ovog bordela u martu 2017. godine pao je i profesionalni bodibilder Sandro Hover. Hoferova udovica je u to vreme sumnjala da je otišao u javnu kuću po drogu, a ne zbog žena. I u ovom slučaju policajci su isključili uticaj eventualne treće strane, te se slučaj vodio kao nesreća.

Kolege u šoku

Nakon što se raširila vest o smrti mladića, njegove kolege ispričale su za ovaj švajcarski portal da Luka nije bio tip osobe koja odlazi u javnu kuću.

- Luka nije bio neko ko luduje i pijan pravi gluposti. Nadam se da će istina izaći na videlo. Takođe sam zapanjen što je bio u javnoj kući, on nije bio taj tip - kazao je Lukin kolega reporterima koji su ga zatekli kako polaže cveće na mestu tragedije.

U tome su pokušale da ga spreče prostitutke, govoreći mu da će baciti njegovo cveće kao što su to uradili i sa buketima koje su ranije donosili Lukini bližnji.

Luka potiče iz pravoslavne porodice i u nedelju će biti sahranjen u rodnoj Srbiji. Njegove kolege u Švajcarskoj planiraju da organizuju mali parastos na obali jednog jezera gde su se uvek sastajali i na taj način mu odaju poslednju počast.

Komšinica čula svađu

Sofija de Angelis (19), koja živi na drugom spratu susedne zgrade, u stanu do sobe gde se dogodila nesreća, kaže da je čula glasove.

- Još sam ležala u krevetu kad sam čula glasove u komšiluku. Skoro da sam sigurna da su se muškarac i žena svađali - kaže ona. Nekoliko sekundi kasnije čula je dug vrisak i udarac. Kada je kasnije izašla na ulicu, policija je već bila stigla.

- Tek tada sam shvatila šta se desilo - kaže ona.

"Okliznuo se"

Sirijac Javer (27) je video kako je Srbin pao. On je u tom trenutku stajao na trotoaru prekoputa i telefonirao s prijateljem. Odjednom je začuo glasove i pogledao u vis.

- Neki čovek je posle svađe pokušavao da izađe kroz prozor. Jedna noga mu je već bila napolju. Pokušavao je da pređe na susednu terasu, ali se okliznuo i pao unatraške na glavu - kaže Javer, koga je začudilo što je muškarac držao jastuk u ruci.

"Krvario je iz nosa, usta i ušiju"

Siban (21), frizer iz komšiluka, izjavio je za “Blik” da je “čuo buku” i izašao iz radnje da proveri šta se događa.

- Čovek je ležao nepomično na trotoaru. Toliko sam se šokirao, da nisam mogao da se pomerim - kaže on.

- Imao je tamnu kosu, brkove i bradicu. Krvario je iz nosa, usta i ušiju. Krv mu se slivala niz obraz... Nikad ga još nisam video u ovoj ulici - dodaje očevidac.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.