MONSTRUM IZ ZAJEČARA TUKAO BEBU PO GLAVI I TELU JER JE PLAKALA Albiću su odlagali suđenje, SAD SVE STIŽE NA NAPLATU
Zoran Albić, Foto: Facebook

STRAVIČNO!

MONSTRUM IZ ZAJEČARA TUKAO BEBU PO GLAVI I TELU JER JE PLAKALA Albiću su odlagali suđenje, SAD SVE STIŽE NA NAPLATU

Albić se tereti da je kobne noći pijan i nervozan došao kući i počeo je da baca stvari

Objavljeno:

Suđenje Zoranu Albiću optuženom za ubistvo devojčice Lune (2,5) trebalo bi da počne danas pred Višim sudom u Zaječaru, posle nekoliko odlaganja.

Na ročištu trebalo da optuženi iznese odbranu. Prethodni put ono je trebalo da se održi u junu, međutim odloženo je, kao i nekoliko prethodnih. Jedino ročište koje je održano jeste pripremno u februaru ove godine, kada je okrivljeni je pred suđenje podneo predlog za zaključenje sporazuma o priznanju krivice. Zoran Albić, koji je optužen da je 27. maja 2019. godine, brutalno nasmrt pretukao devojčicu, ćerku njegove devojke Vesne Firulović, od ranije je poznat kao nasilnik i protiv njega je do sada doneto sedam prekršajnih presuda.

Albić se tereti da je kobne noći pijan i nervozan došao kući i počeo je da baca stvari. Tom prilikom povredio je ruku zbog čega je još glasnije vikao. Njegova vika i lupanje probudili su devojčicu koja je spavala u drugoj sobi i koja je od straha počela da plače. Pomahnitali muškarac vikao je na dete da “ućuti”, ali Luna je sve glasnije plakala, pa je Albić počeo da je bije! Devojčicinu majku, Vesnu izbacio je iz kuće i zaključao vrata, a on je nastavio da se iživljava nad nemoćnim detetom. Rukama ju je tukao po glavi i telu, a devojčica je od zadobijenih povreda preminula dva sata kasnije. Njena majka, koju je dečko nakon sat vremena pustio u kuću, nije uradila ništa da spase devojčicu. Naprotiv, čekala je još dva sata dok je devojčica polako umirala i tek kada je prestala da diše Albić i ona su je odneli u bolnicu, gde su lagali da je Luna tokom noći, dok su oni spavali, pala sa terase i tako preminula.

Albić se tereti da je kobne noći pijan i nervozan došao kući i počeo je da baca stvari. Tom prilikom povredio je ruku zbog čega je još glasnije vikao. Njegova vika i lupanje probudili su devojčicu koja je spavala u drugoj sobi i koja je od straha počela da plače.

Pomahnitali muškarac vikao je na dete da “ućuti”, ali Luna je sve glasnije plakala, pa je Albić počeo da je bije! Devojčicinu majku, Vesnu izbacio je iz kuće i zaključao vrata, a on je nastavio da se iživljava nad nemoćnim detetom. Rukama ju je tukao po glavi i telu, a devojčica je od zadobijenih povreda preminula dva sata kasnije. Njena majka, koju je dečko nakon sat vremena pustio u kuću, nije uradila ništa da spase devojčicu. Naprotiv, čekala je još dva sata dok je devojčica polako umirala i tek kada je prestala da diše Albić i ona su je odneli u bolnicu, gde su lagali da je Luna tokom noći, dok su oni spavali, pala sa terase i tako preminula.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.