UMRLA ANA BRKIĆ (15)! Imala je TEŽAK UDES, 5 dana su se borili za njen život
Ana Brkić, Foto: Novosti

tuga u obrežu

UMRLA ANA BRKIĆ (15)! Imala je TEŽAK UDES, 5 dana su se borili za njen život

Devojčica je bila ponos Obreža. Pohađala je prvi razred Srednje ekonomske škole u Varvarinu i bila je dobar đak

Objavljeno:

Devojčica, Ana Brkić (15) iz Obreža kod Varvarina podlegla je teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nezgodi, nakon pet dana borbe lekara Kliničkog centra u Nišu, pišu "Novosti".

Malu Anu, udarila su kola 20. semptembra u rodnom selu. posle čega je zbrinuta u Opštoj bolnici u Kruševcu. Prema saznanjima "Novosti", teško povređenu petnaestogodišnjakinju, kruševački lekari uspeli su da stabilizuju i ona je urgentno transportovana za KC Niš.

Porodica nije gubila nadu uprkos teškim unutrašnjim povredama i činjenici da je pacijentkinja bila na aparatima. Najgore vesti stigle su kasno u petak uveče, a telo devojčice u subotu.

- Devojčica se vraćala sa komšinicom i svojim rođenim bratom A.B. sa rođendana, kontakt sa vozilom je imala dok su bili na trotoaru, kada je vozilo naišlo sa nekog sporednog puta - navodi nezvanično izvor "Novosti".

- Za volanom je bio U.A., meštanin, koji je, da tragedija bude veća, rođak devojčice, blizak, sada ožalošćenoj porodici - dodaje izvor.

Devojčica je bila ponos Obreža. Pohađala je prvi razred Srednje ekonomske škole u Varvarinu i bila je dobar đak. Pametna, lepa, vredna, dobra drugarica, sestra ćerka. Tako je za "Novosti" opisuju prijatelji i rodbina.

-Pre samo pet godina, ostala je bez oca, Miroslav je preminuo u 38. godini, pa je majka Jelica ostala sa dve ćerke i sinom - kažu nam rođaci porodice. - Tu su i baka i deka, ne zna se kome je teže. Aninom bratu svakako, jer su bili blizanci.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.