VELIKA TRAGEDIJA NA PUTU KOD ČOKE! U saobraćajnoj nesreći poginuo vozač kada je autom udario u kamion!
Saobraćajna nesreća, Foto: ZORANA JEVTIĆ

UŽAS

VELIKA TRAGEDIJA NA PUTU KOD ČOKE! U saobraćajnoj nesreći poginuo vozač kada je autom udario u kamion!

Vozač automobila F.Š. (64) iz Ostojićeva kod Čoke poginuo je u petak u saobraćajnoj nesreći koja se kasno popodne dogodila u tom mestu

Objavljeno:

On je stradao kada je vozeći automobil, iz još nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu kolovoza i prednjim delom svog auta udario u teretno vozilo koje je dolazilo iz suprotnog pravca.

Kamionom je upravljao M.M. (57) iz Stanišića kod Sombora, koji, kako saznajemo, nije napravio nijedan prekršaj koji bi doveo do nesreće.

Da bi se utvrdio tačan uzrok smrti vozača putničkog automobil F.Š. , koji je život izgubio na licu mesta, njegovo telo poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad. To je naložio Opštinski javni tužilac iz Kikinde koji je obavio uviđaj na licu mesta.

Obdukcija će pomoći istrazi da dobije informacije o tome da li je preminuli vozač izgubio kontrolu nad vozilom zbog zdravstvenih problema ili je uzrok nesreće sasvim druge prirode.

Putnički automobil u kojem je poginuo vozač kretalo se iz centra Ostojićeva ka Čoki, a teretno vozilo dolazilo je iz suprotnog pravca. Saobraćajna nesreća se dogodila u petak, oko 19, 30 sati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.