MILADIN KOVAČEVIĆ JE ISTUKAO DEVOJKU! Ona mu nije prva žrtva, PRE TOGA JE DEČKA BACIO U KOMU, opet je učio da hoda
Optuženi Miladin Kovačević i student Brajan Štajnhauer, Foto: Milosavljevic Sipa/Pres Pro, Printscreen Youtube

NASILNIK

MILADIN KOVAČEVIĆ JE ISTUKAO DEVOJKU! Ona mu nije prva žrtva, PRE TOGA JE DEČKA BACIO U KOMU, opet je učio da hoda

Nakon narušenih diplomatskih odnosa sa SAD, država Srbija je za njegovu slobodu iz budžeta izdvojila čak 900.000 dolara

Objavljeno:

Bivši košarkaš Miladin Kovačević sumnjiči se da je brutalno prebio svoju devojku Tinu T. (26) u stanu u Beogradu. Osumnjičeni je zatim pobegao i za njim je raspisana poternica.

Kovačević je, podsetimo, javnosti postao poznat u maju 2008. godine zbog brutalnog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera. Incident je započeo nakon što je Amerikanac ponudio devojci iz društva jednog od Kovačevićevih prijatelja da otplešu zajedno.

Prema navodima iz izveštaja lokalne policije, Kovačević koji je tada imao 20 godina, Štajnhauera je najpre udario pesnicom, nakon čega je ovaj pao, pa je Kovačević nastavio napad šutirajući ga dok se nalazio na zemlji.

Incident se dogodio u SAD, gde je Kovačević studirao na Univerzitetu Bingamton u saveznoj državi Njujork, gde je i igrao košarku. Štajnhauer je bio tri meseca u komi, imao je teške povrede mozga, ali je, uprkos pesimističkim prognozama lekara da uopšte neće preživeti uspeo da se izvuče.

Mladić je u međuvremenu, nakon što je maltene ponovo učio da hoda, uspeo da završi fakultet, da se zaposli, a čak je trčao i maraton.

Sudija je Kovačeviću odredio kauciju od 100.000 dolara, koju su 6. juna platili njegovi roditelji i oduzeo mu pasoš, ali je tri dana kasnije optuženi napustio Ameriku i pobegao u Srbiju uz pomoć srpskog konzulata u Njujorku. Nakon narušenih diplomatskih odnosa sa SAD, država Srbija je za njegovu slobodu iz budžeta izdvojila čak 900.000 dolara!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.