ZNA SE KO JE UBIO ČADU IZ KALUĐERICE! Likvidirao ga je ŠURAK poznatog srpskog fudbalera?!
Dragan Ristić Čada, Foto: Kurir

Dugo pod lupom

ZNA SE KO JE UBIO ČADU IZ KALUĐERICE! Likvidirao ga je ŠURAK poznatog srpskog fudbalera?!

Sumnja se da je Vuk U. 10 septembra u Kaluđerici ispalio više hitaca u glavu i telo muškarca

Objavljeno:

Vuk U. (32), koji je uhapšen zbog sumnje da je u četvrtak u beogradskom naselju Kaluđerica ubio ugostitelja Dragana Ristića Čađu (61), šurak je poznatog srpskog fudbalera, saznaje Kurir.

Naš izvor kaže da je sestra osumnjičenog udata za uspešnog sportistu, koji je igrao u poznatim domaćim, ali i stranim klubovima.

Presreo ga kolima

- Vuk je poznat po nadimku Kobac i ima dosije u policiji. Hapšen je više puta, čak i zbog teških krivičnih dela. Dovodio se u vezu s likvidacijama u prestonici i ranije, ali nikada nije dokazano da je u njima učestvovao - kaže izvor Kurira. Podsetimo, policija je lisice Vuku U. i Filipu I. (30) stavila samo dan pošto je u Kaluđerici, nedaleko od kuće u kojoj je živeo, ubijen vlasnik diskoteke "Hram" i restorana "Košuta" na Košutnjaku.

- Sumnja se da je Vuk U. 10 septembra u Kaluđerici ispalio više hitaca u glavu i telo muškarca, koji je preminuo na mestu. Prethodno, osumnjičeni je upravljajući "pasatom" udario u "audi", za čijim je volanom bila žrtva. U trenutku kada je Dragan Ristić izašao iz automobila, osumnjičeni je u njega ispalio projektile, pobegao, a potom zapalio "pasat" - saopšteno je iz MUP.

Porodične veze

Rutovićev i Obradovićev kum

Ubijeni Ristić bio je u kumovskim vezama sa Željkom Rutovićem, akterom dokumentarnog filma iz devedesetih "Vidimo se u čitulji", ali i sa političarem Žarkom Obradovićem, bivšim ministrom obrazovanja i članom SPS. I Rutović i Obradović oprostili su se od njega čituljama u novinama. Ristić je sahranjen juče.

Drugi uhapšeni Filip I. sumnjiči se da je Vuku U. obezbedio "pasat", kao i automobil kojim je posle paljenja "pasata" u Mirijevu pobegao. - U zapaljenom automobilu pronađen je i pištolj s prigušivačem. Iako je vozilo prilično izgorelo, prikupljeno je dovoljno dokaza koji ukazuju na to da je u njemu bio Vuk U. - kaže izvor Kurira.

Dugo pod lupom

Prema njegovim rečima, brzom otkrivanju zločina pomoglo je to što Vuk U. već ima dosije, ali i to što je navodno bio pod lupom policije i u vreme kada je zločin izvršio.

- Proverava se da li je učestvovao u izvršenju drugih teških krivičnih dela na teritoriji Srbije, ali i da li ga je neko angažovao da izvrši ubistvo - kaže izvor iz istrage.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.