USKORO HAPŠENJE MANIJAKA KOJI JE POLOMIO RUKE MLADIĆU?! Oglasio se načelnik policije, ovo su DETALJI!
Stravičan snimak, Foto: Printscreen

NAJAVA

USKORO HAPŠENJE MANIJAKA KOJI JE POLOMIO RUKE MLADIĆU?! Oglasio se načelnik policije, ovo su DETALJI!

Kovačević je za televiziju Prva rekao da je za osumnjičenim raspisana međunarodna poternica i da se za njim intenzivno traga

Objavljeno:

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević očekuje da će vrlo brzo biti uhapšen Ivan Kontić, osumnjičeni da je brutalno prebio dvadesetosmogodišnjeg mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu i ističe da je policija, kao i uvek, profesionalno pristupila tom slučaju.

Kovačević je za televiziju Prva rekao da je za osumnjičenim raspisana međunarodna poternica i da se za njim intenzivno traga.

Kako ističe, nisu tačne insinuacije i tvrdnje pojedinaca da je policija neprofesionalno pristupila tom slučaju, navodeći da je policija odmah 24. avgusta, po prijavi medicinskih radnika, počela da istražuje napad.

Dodao je da oštećeni do 2. septembra nije sarađivao sa policijom, te podsetio da je juče na teritoriji Novog Sada obavljeno više pretresa i da su uhapšene dve osobe.

Govoreći o jučerašnjoj eksploziji automobila u kojoj je poginuo Strahinja Stojanović, Kovačević je rekao da je istraga u toku i da bi bilo nezahvalno govoriti o detaljima.

On je podsetio da je policija u roku od dva sata rasvetlila nedavno ubistvo na Banjici, kao i ubistvo u Kaluđerici, nakon nešto više od 24 sata, te istakao da je Srbija bezbedna zemlja.

Ocenio je i da policija trpi pritisak dela javnosti, među njima i opozicije, navodeći da kritike opozicije "odvlače pažnju i unose nemir građanima".

Ovo je snimak koji je zgrozio Srbiju:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.