OVA ŽENA JE PROMENILA SAMO JEDNU STVAR i smršala je čak 60 KILOGRAMA!
Vivian McCall, Foto: Printskrin instagram

ČVRSTO REŠILA

OVA ŽENA JE PROMENILA SAMO JEDNU STVAR i smršala je čak 60 KILOGRAMA!

Nije posustajala...

Objavljeno:

Vivian McCall (24) iz Novog Meksika počela je da traži utehu u hrani nakon smrti oba roditelja te je jela samo brzu hranu i pila gazirane sokove. Za samo nekoliko meseci dobila je 120 kilograma i susrela se s novim problemima. Kad nije mogla da stane na sedište u avionu, odlučila je da promeni svoj život kako bi skinula višak kilograma, prenosi Daily Mail. – Tražila sam utehu u hrani, mislim da nikad nisam pila vodu. Preskočila bih doručak i do ručka bih gladovala, a onda bih za ručak jela u restoranima brze hrane, uglavnom u McDonald'su. Za večeru bih jela u Burger Kingu. Uz to bih još jela i bezbroj grickalica između obroka – otkrila je Vivian. Njena odluka da smrša došla je u septembru 2019. godine tokom putovanja u Kaliforniju. Tada je odlučila da promeni svoj život i navike te je intenzivno radila na tome. U samo jednoj godini Vivian je uspela da izgubi gotovo 60 kilograma te da dođe na težinu od 67 kilograma.

– Sada idem u teretanu šest puta nedeljno, nedeljom se odmaram. Volim da dižem utege i svaki dan radim kardio barem 30 minuta. Takođe trčim pet kilometara – ispričala je. Osim što je krenula da vežba, sasvim je promenila svoju ishranu – jede svaki dan u isto vreme, bez grickalica, gaziranih sokova i brze hrane, a izbacila je i gluten. Za razliku od mnogih koji su pokušavali da igube višak kilograma, Vivian je imala brze rezultate. Svaka tri meseca izgubila je 20 kilograma.

We had an amazing night #dinnerdate #dressedupforonce

A post shared by Vivian McCall (@vivianelaine22) on

– Samo pokušavam da budem bolja svakog dana. Imam viška kože oko trbuha, ali koristim ulje za to i stvarno je bolje. Moja koža se zategnula, a strije mi polako nestaju – otkrila je Vivian.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.